Merkez Parti Yakutiye İlçe Başkanı Faik Çam Berat kandili mesajı yayımladı.

Merkez Parti Yakutiye ilçe Başkanı Çam; Öncelikle ülkemizin Covid 19 salgını nedeni ile geçirmiş olduğu zor günlerde bu mübarek günlerin hürmetine, Allahtan milletimiz ve ülkemize yardımcı olmasını dilerim. Salgın sebebi ile hayatını kaybedenlere, Allahtan rahmet tedavisi devam eden hastalarımıza şifa dilerim.

Yaşam Yayın: 06 Nisan 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 06.04.2020 18:03:15
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Çam; Dinimizde rahmet, bereket ve mağfiret ayları olarak bilinen üç ayların manevi havası içerisinde idrak edeceğimiz kutsal gecelerden biri olan ve bizlere Ramazan ayını müjdeleyen Berat Kandili’ne, milletçe bir kez daha erişmenin mutluluk ve heyecanı içerisindeyiz. Müslümanların sınırsız merhamet sahibi Yüce Allah'a sığınarak; ilahi affa mazhar olma, günahlarından arınma, lütuf ve ihsanlara erişebilme fırsatını yakalayabilecekleri bu müstesna zaman dilimlerini iyi şekilde değerlendirmeleri, insana yaraşır güzel amel ve davranışların kazanılmasında önemlidir.

Berat Kandili; Allah'ın bütün kullarına rahmet, lütuf ve mağfiret kapılarını aralayarak kullarını bağışladığı, dualarına karşılık verdiği, günahlarını affettiği, yapılan ibadetleri kat be kat mükâfatlandırdığı mübarek gecelerden birisidir. Yapılan duaların, Cenab-ı Mevla'ya arz edileceği ve onun sonsuz affından, merhametinden yararlanılacağı, umudu, huzuru müjdeleyen bu geceler; ailemize, çocuklarımıza, vatanımıza kendimize ve bütün insanlığa karşı görev ve sorumluluğumuzu bir kez daha hatırlamamız, ümitlerimizi tazelememiz için büyük bir fırsattır.

Vicdan muhasebesi için iyi bir fırsat olacak, en güzel cümlelerin, en güzel duygularla Rabbimize ulaştırıldığı, manevi duyguların kuvvetlendiği, sevgi, kardeşlik ve barış duygularının da içten hissedileceği bu gece, ülkemize, memleketime ve tüm İslam âlemine mübarek olsun.

Bu duygu ve düşüncelerle, hemşerilerimin Berat Kandil’ini kutluyor, bu mübarek gecenin hayatımıza tam olarak yansıması temennisiyle herkese bereketli, huzurlu, sağlıklı ve mutlu günler diliyorum.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732