MERKEZ PARTİ ŞİŞLİ İLÇE KONGRESİ GERÇEKLEŞTİ

Merkez Parti Şişli İlçe Kongresi yapıldı. Kongrede şişli ilçe Başkanı olarak İl yönetiminde olan İsmayil Kayık Şişli İçe Başkanı oldu.

Yayın: 24 Temmuz 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 24.07.2019 15:53:32
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Merkez Parti İl Teşkilat binasında gerçekleşen olağan kongreye Katılan Merkez Parti Genel Başkanı Abdurrahim Karslı, Genel Başkan Yardımcısı ve teşkilat Başkanı Hüsnü Döğer, İl Başkanı Ekrem Levent ünlü sanatçı şafak Sönmez beyefendi, Erzurumlu ünli Sanatçı Güler Hanım'ın Tunceli'li ünlü sanatçı Ceylan Kaya'nın  katlımı’ nın  yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

Merkez Parti Şişli İlçe kongresinde bir konuşma yapan Merkez Parti Genel Başkanı Abdurrahim Karslı  Partisinin yükseliş trendine girdiğini ve görevi devralacak yeni yönetimin işinin bundan sonra daha kolay olacağını vurgulayarak yapılan kongrelerin iktidara hazırlık kongreleri olduğunu dile getirdi.

Şişli İlçe Başkanı olarak seçilen  İsmail kayık kısa bir konuşma yaptı

İlçe Başkanı seçilen İsmail Kayık; Öbcelikle Beni yalnız bırakmayarak kongremize şeref veren Genel Başkanımız olmak üzere onun nezdinde Genel Başkan Yardımcısı Hüsnü Döğer, İl Başkanım sayın Ekrem levent' in yanısıra değerli  il yönetimi ve birçok partilimizin gongremizde bizi yanlız bırakmayan mütün misafirlerimize yalnız bırakmadıkları için hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim bu görevi bana layık görerek oylarını kullanan kıymetli üyelerimizede ayrıca teşekkür ediyorum. Merkez Parti ailesinin bir ferdi olarak gönülden ve önce insan sloganı ile çok çalışıp Partimize ve milletimize hizmet edeceğime söz veriyorum. dedi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732