MERKEZ PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI’NDA SABRİYE GÜLOĞLU TOPRAK DÖNEMİ

Erzurumda teşkilatlanmalarına hızla devam eden Merkez Parti, Erzurum Kadın Kolları Başkanlığına Sabriye Güloğlu Toprak’ı atadı.

Yayın: 11 Ocak 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 11.01.2020 00:02:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Erzurumda teşkilatlanmalarına hızla devam eden Merkez Parti, Kadın Kolları Başkanlığına Sabriye Güloğlu Toprak’ı atadı. Yeni göreve başlayan Sabriye Güloğlu Toprak parti rozetini Merkez Parti İl Başkanı Ahmet Yılmaz’ın elinden aldı.

“Bu çatı altında olmaktan gurur duyuyorum”

Günümüz siyasetinde çok büyük bir boşluk olduğunu, insanların hak ve hukuk anlamında hiçbir güvencesi olmadığını dile getiren Başkan Toprak, “ Böyle bir ortamda kendime en yakın gördüğüm kişi, halkın adamı olan Abdurrahim Karslı oldu. Bu yolda birlikte yürümekten, Merkez Parti çatısı altında olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

Hedef: Konuşan, üreten bir nesil

İşsiz, mutsuz bir gençliğin olduğu bir toplum haline geldiğimizi ve bu gidişata dur demenin gerektiğine inandığını ifade eden Sabriye Güloğlu Toprak, “ Harcanan milletimiz, gençliğimiz adına bir şeyler yapabilmek için bu yola çıktık.Yalnızların, mutsuz gençliğin, halkın sesi olmak istiyoruz. Konuşan, üreten bir nesil yetiştirmemiz gerekiyor. Ben bu konuda hem gençlerimize hem de kadınlarımıza çok önem veriyor, değer gösteriyorum. İnanıyorum ki el ele verip bu sessizliği ve yalnızlığı kıracağız ve güzel işlere imza atacağız. Eğitimlerini almış, yıllarca emek vermiş gençlerimiz işsiz, kimse birbirine derdini anlatamıyor. Biz bu sıkıntıları Merkez Partisi çatısı altında, kadın kollarımızla birlikte başaracağız. Bu şehire, ülkeye huzuru mutluluğu getireceğiz.” diye konuştu.

Rize’de uzun yıllar  ticaretle uğraşan Toprak, çay sektöründe ilk atılımları gerçekleştiren girişimci kadınlardan biri. Ayrıca şarkıcı Davut Güloğlunun da ablası.

Kaynak Ajans Türk

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732