Merkez Parti İstanbul İl Başkanı Ekrem Levent 15 Temmuz münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

Merkez Parti İstanbul İl Başkanı Ekrem Levent 15 temmuzun gerçek Kahramanı Asil Milletimizdir Milletimizin Başı sağ olsun

Yayın: 15 Temmuz 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 15.07.2019 20:13:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Merkez Parti İl Başkanı Ekrem Levent ; Mustafa Kemal Atatürk’ün “Hâkimiyet, kayıtsız şartsız milletindir.” ilkesini şiar edinen Merkez Parti Ailesi  olarak demokrasiyi,Adaleti, Hukuku savunmaya devam edeceğiz.  Milletimizin emrinde olacağız. Ülkemizin birliğine, kardeşliğimize ve demokrasimize karşı olanların da karşısına dikileceğiz.
Levent; 15 Temmuz darbe gecesini yaşatarak milletimize, devletimize ve cumhuriyetimize kasteden ve ülkemizin geleceğini karartmak isteyen darbeci hainleri, planlayıcılarını ve destekçilerini bir kez daha lanetliyorum. 15 Temmuzun yıl dönümünde şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla anarak, şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyor, milletimizin bir daha darbe hainliğine maruz kalmamasını temenni ediyorum' dedi.
İl Başkanı Levent; 15 Temmuz  Cumhuriyet ve demokrasimiz açısından  bu hain lere ve onları destekleyen tüm siyasi ayağı ve daha kimler varsa yaşanan o karanlık günün bütün faillerinin blulnup hesabının sorulması gerekmektedir.
31 Mart kışkırtıcıları ve öncüleri ne ise, 15 Temmuz planlayıcıları, yöneticileri ve eylemcileri de aynıdır. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732