MERKEZ PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANI MURAT KIŞ SEÇİLDİ

Merkez Parti İstanbul İl Kongresi Gerçekleşti Kongrede tek Aday olarak seçime Giren Murat Kış Tüm Delegelerin Desteği İle İstanbul İl Başkanı seçildi.

Gündem Yayın: 05 Ekim 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 05.10.2020 10:15:27
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Merkez Parti İstanbul İl kongresi yoğun bir katılımla Gerçekleşti. İl Başkanlığı Kongresin'de  Tüm delegelerin oyunu alan, Eski Genel Başkan yardımcısı, Murat Kış İstanbul İl Başkanlığına Seçildi. 

İl kongresinde konuşma yapan Merkez Parti Genel Başkanı;

Prof. Dr. Abdurrahim Karslı bir Vatan, Bayrak, Devlet ve özellikle millet sevdalısı olduğunu ifade ederken mensubu olduğu milletine hizmet için ömrünü adadığını ve bu yoldan asla bir adım geri atmayacağını ifade ederek benim milletime bir borcum var.

Bu borcumu ise yaklaşık 15 bini aşkın hukuk öğrencisi yetiştirerek ülkemde hukukun üstünlüğünü sağlamak için hizmet ettim.
Fakat hukukçu yetiştirmek ile hukukun sağlanmadığını görünce bu konuya bir açıklık getirmek gerektiğini düşünerek küçük ölçekli bir STK kurarak sesimizi yükseltmek istedik.Adaletin olmadığı bir ülkede asla huzur ve refah olmaz...
Dolayısıyla önce adaletin, hak ve eşitliğin sağlanması lazımki diğer tarafta duranlar adil hareket etsinler.
Tabi bu talebimizi bir sivil toplum örgütü olarakta çok fazla ileriye götüremedik. 

Çünkü güçlü sivil toplum örgütleri mutlaka bir siyasi partinin kontrolünde veya arka bahçesi gibi görülmekte.
Biz bu hareketi partileştirmek istedik. 

İşte bir çoğunuz bunu bilmektesiniz, hatta bir kaç kişi varki aranızda 2014 yılında birlikte yola çıktık dedi.

İl Başkanı olarak Seçilen Murat Kış ; Konuşmasında ise şu ifadelere yer verdi. Kış, Öncelikle Beni Bu Göreve layık gören İl delegeleri Arkadaşlarıma teşekkür ederim. Siz değerli Partililerim nezdinde Sayın Genel Başkanım Sayın Abdurrahim Karslı, Genel Başkan yardımcılarım Sayın Hüsnü Döğer, Nafi Makaroç, Nejat Durmuş, İl ve ilçe Başkanlarım olmak üzere bütün Merkez Parti aileme çok Teşekkür ederim Ailemizi ülkemizin gözbebeği İlimiz İstanbuldan Daha güçlendirerek çalışmalararımıza devam edeceğiz. şahsıma layık gördüğünüz bu vazifeyi en iyi şekilde temsil edeceğimi hepinizin huzurunda, tüm istanbullu hemşerilerime'de vermek istiyorum saygılar sunuyor, hepinizi Allaha emanet ediyorum dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732