MERKEZ PARTİ HINIS İLÇE YOĞUN BİR KATILIM İLE KONGREYE GİTTİ

Merkez Parti Hınıs İlçe Başkanlığı İl teşkilatlarının yanı sıra vatandaşlar’dan yoğun ilgi gördü.

Yayın: 18 Eylül 2020 - Cuma - Güncelleme: 18.09.2020 21:36:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Merkez Parti Hınıs ilçe Başkanlığı İlçe kongresini, gerçekleştiren İlçe Başkanı Necati Canlı, güven tazeleyerek yeniden ilçe başkanı seçildi.

Kongreye katılım sağlayan Genel başkan yardımcısı, Murat Kış, İl Başkanı Ahmet Yılmaz, il Başkan Yardımcısı, Abdulhafız Şengül, ve merkez İlçe Başkanlarından, Faik Çam, Yavuz Sarı, il ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleşen kongre’ ye halkın yoğun ilgisi dikkatleri çekti.

Kongre’de konuşma yapan İl Başkanı Ahmet Yılmaz; Biz Merkez Parti ailesi olarak, Genel Başkanımız Abdurrahim Karslı, önderliğinde Genel başkanımızın memleketi, olan Erzurum’da Merkez Parti ailesini daha’ da güçlendireceğiz.  

Ailemizi kat be kat büyüteceğiz. Bizim amacımız artık milletimizin kandırılmasına müsaade etmeyeceğiz Hak, Hukuk, Adalet, ve liyakat ile Milletimizi hak ettiği gibi yaşamı yeniden sağlayarak, Ülkemizi kalkındırmak istiyoruz. Siz değerli hemşerilerim ile birlikte, bizler güçlenecek ve sizlerin haklarını arayıp ve hakkınızı alacağız. Yılmaz Öncelikle İlçe Başkanımız, Necati Canlı ve ekibine başarılar dileyerek kongremizin, ilçemize memleketimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim, diyerek sözlerini sonlardı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732