Merkez Parti Genel Başkanı Karslı Erzurum ziyareti.

Gününün büyük bir kısmını partililerle ve vatandaşlarla geçiren Merkez Parti Genel Başkanı Karslı,İl,İlçe Teşkilatı,Kadın Kolları Başkanlığı ve çok sayıda partili ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Yayın: 21 Ocak 2020 - Salı - Güncelleme: 21.01.2020 00:37:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Merkez Parti Genel Başkanı Prof.Dr. Abdurrahim Karslı Memleketi Erzurum'a geldi.
Merkez Parti İl Başkanı Ahmet Yılmaz ve İl Yönetim Kurulu Üyelerince Havalimanında karşılanan Merkez Parti Genel Başkanı Abdurrahim Karslı,buradan il binasını ziyaret etti.
İl Başkanlığında partililerle buluşan Karslı,gündeme ve partisine dair açıklamalarda bulundu.İlçe Başkanları,Kadın Kolları ve çok sayıda partili katıldı.
Toplantıda konuşan Merkez Parti Genel Başkanı Prof.Dr. Abdurrahim Karslı, doğru, ilkeli bir siyaset anlayışını benimsediğini ifade etti. Tek maksadının siyaset denen çirkef işte çirkeflere bulaşmadan insanlık biriktirmek olduğunu belirten Karslı, ''Ben bu şehrin evladıyım.Kendimi şehrime borçlu hissediyorum.Her bulunduğum yerde memleketimin meselelerini öne aldım,onlara yardımcı olmaya çalıştım bugünden sonrada çalışacağım”diyerek başta Erzurum olmak üzere tüm ülke insanı için faydalı işler yapacaklarının müjdesini verdi.

Son günlerde gündemi meşgul eden Kanal İstanbul tartışmasına da değinen Karslı, “İstanbul’u çokça etkileyen bir proje olan Kanal İstanbul konusunda hiç kimse buraya bu kadar harcama yapacağız, bunun getirisi şöyle olacak gibi konuşmalar yapılmıyor. Maalesef herhangi bir hesap kitap söz konusu değil. İnsan kendi parasını harcarken daha rahat olabilir ama siz milletin parasını harcıyorsunuz. Bu parada daha doğmamış çocukların hakkı var, dikkat etmeniz gerekiyor. Çocuklarımız işsizken, ekonomimiz yerlerdeyken, politikamız hem içte hem dışta çamura gömülmüşken maalesef biz Türkiye’de başka konular konuşuyoruz'' dedi.
Gününün büyük bir kısmını partililerle ve vatandaşlarla geçiren Merkez Parti Genel Başkanı Karslı,İl,İlçe Teşkilatı,Kadın Kolları Başkanlığı ve çok sayıda partili ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Kaynak Erzurum Söz

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732