Merkez Parti Genel Başkan Yardımcısı Murat Kış Berat Kandili mesajı yayımladı

Merkez Parti Genel Başkan Yardımcısı Murat Kış;Berat Gecesi nedeniyle yaptığı açıklamada rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu gecenin birlik ve beraberliğimize vesile olmasını diledi. Berat Gecesi’nin başta şehrimiz olmak üzere İslam Alemine ve tüm dünyaya huzur ve hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Kış, bu gecenin günahlardan arınmak, Yüce Rabbimizin affına nail olmak ve elif gibi dimdik olabilmek için bulunmaz bir fırsat olduğunu kaydetti.

Gündem Yayın: 06 Nisan 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 06.04.2020 20:30:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kış,bu mübarek gecenin hürmetine ülkemize musallat olan corona virüs (Covid 19) salgın iletinden kurtulmayı temenni ediyorum. Bu salgın sebebi ile hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet ve tedavisi devam eden hastalarımıza acil şifalar diliyorum diyerek sözlerine şeyle devam etti.

Merkez Parti Genel Başkan Yardımcısı Murat Kış, yaptığı açıklamada ülkemizin ve insanlığın haset ve kavgadan uzaklaşarak huzur ve mutluluğu yakalamasının tek yolunun insani değerlerden geçtiğini söyledi. Dinimizin ve Yüce Kitabımız Kuran-ı Kerim’in bu değerlerin en önemli kaynağı olduğunu vurgulayan Başkan Kış, “İyi bir Müslüman ve iyi bir insan olabilmek için Berat Gecesi bizler için büyük bir şanstır. Suç ve günahlarımızdan arınmak, Rabbimizin affına nail olarak dürüst ve düzgün bir yolda yürümek insanlığın bu dünyadaki en önemli görevidir. Böyle yapıldığı takdirde Rabbimiz lütfeder ve kapanan tüm kapılar birer birer açılır. Pozitif enerji yayarak, pozitif düşünerek, konuşarak ve anlaşma yolları arayarak başlayacağımız hiçbir işte başarısız olmayız. El ele, gönül gönüle vererek bu dünyadaki tüm olumsuzlukları bertaraf edebiliriz. Yeter ki, Berat Gecesi gibi geceleri en güzel şekilde değerlendirelim” diye konuştu.

 Kış, sözlerinin sonunda Berat Kandili'nin şehrimize, ülkemize, İslam alemine ve tüm dünyaya huzur ve mutluluk getirmesi dilek ve dualarında bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732