Merkez Parti Erzurum İl Teşkilatı il kongresi için ilçe çalışmalarına hız verdi

Merkez Parti Erzurum İl Başkanı Ahmet Yılmaz İlçe Teşkilatlarını Kurmak için sefere çıktı.

Yayın: 08 Haziran 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 08.06.2020 01:50:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Merkez Parti Erzurum İl Teşkilatı İlçelere teşkilat yapılandırması için sefere çıktı. Merkez Parti Erzurum ilçelerinin  yapılanması için,  ilçe ziyaretlerine Katılan Genel Başkan Yrd. Murat Kış İl Başkanı Ahmet Yılmaz Yakutiye ilçe Başkanı Faik Çam, 

Palandöken ilçe başkanı Menderes kara,Aziziye ilçe başkanı Yavuz Sarı,İl Başkan yardımcısı hafız Şengül il kadın kol baş Sabriye Güloğlu toprakziyaret ‘e   Narman ve

Tortum ilçesi ‘nin ardından Oltu İlçesinde, Oltu İlçe Belediye Başkanı Nurettin Taşçı ziyaret edildi.

Merkez Parti İl Başkanı Yılmaz ve Genel Başkan Yrd. Murat Kış, Oltu belediye Başkanının Misafir perverliğinden   dolayı ve siyasetçi gibi değil dost hane bir ev sahibi gibi karşılamasından memnuniyetlerini, ‘ Oltu emin ellerde ‘ diyerek ifade ettiler.

İl başkanı Yılmaz İl Kongresini hızlandırmak için tüm ilçelerde ilçe  başkanlıklarını kurmak için yoğun bir tempoda koşturuyoruz  inşallah çok kısa bir zamanda tüm ilçe başkanlıklarımızı kurup İl kongremizi gerçekleştireceğiz dedi.

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, Ahmet Yılmaz ve Murat Kış dahil, oturan insanlar ve açık hava

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732