Merkez Parti Erzurum İl Başkanlığında bayramlaşma

Merkez Parti Erzurum İl Başkanlığın'da Bayramlaşma. Erzurum İl Başkanı ve Yönetiminin ev sahipliğini yaptığı, bayramlaşma programına Merkez Parti ilçe Başkanları ve üyeleri ile kutladı.

Yayın: 04 Ağustos 2020 - Salı - Güncelleme: 04.08.2020 01:45:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Merkez Parti Erzurum İl Teşkilatı Bayramlaşma Pragramında biraraya geldi.Erzurum İl Başkanı ve Yönetiminin ev sahipliğini yaptığı, bayramlaşma programına Merkez Parti ilçe Başkanları ve üyeleri ile kutladı. Programa katılan Merkez Parti Teşkilatlarından sorumlu genel Başkan yardımcısı ve hukuk işlerinden sorumlu genel başkan yardımcısı, Harun sağlam,Yakutiye İlçe Başkanı Faik Çam, Aziziye İlçe Başkanı Yavuz Sarı, Hınıs ilçe Başkanı Necati Canlı,
İl Başkan yardımcısı abdulhafız Şengül, Yakutiye ilçe gençlik kolları başkanı İsrafil Palulioğlu, ile Merkez Parti Erzurum İl Teşkilatıları ve vatandaşların katılımı ile Kurban bayramını birlikte kutladı. İl Başkanı Yılmaz Bayramlar her türlü insani bağları güçlendirir, aile bağları,akraba bağları,komşuluk bağları gibi bizleride berkez parti Ailesi olarak herzaman çok daha güçlü birbirimize bağlanarak güçleniyoruz. iktidar olmaya hazırız Evelallah dedi.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, Erdem Talaş dahil, oturan insanlar ve iç mekan
Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, Erdem Talaş dahil, oturan insanlar ve iç mekan

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732