Merkez Parti Erzurum İl Başkanı Ahmet Yılmazın Berat Kandili Mesajı

Merkez Parti Erzurum İl Başkanı Ahmet Yılmazın Berat Kandili Mesajı; Yılmaz Mübarek Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Yaşam Yayın: 06 Nisan 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 06.04.2020 19:30:39
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Takip EtGoogle News

Yılmaz  mesajında şunları kaydetti: Öncelikle ülkemizde yaşanan covid19 virüs salgınından dolayı hayatını kaymeden halkımıza Allahtan rahmet diliyorum tedavisi devam eden tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum. bu zor zamanda  "Millet olarak Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandili’ni idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Berat Kandili, hem af ve ilahi rahmete kavuşma vesilesi, hem de birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekişmesi için bir fırsattır. Bu mübarek Kandil Gecesi vesilesiyle kırgınlık ve dargınlıklarımızı unutmalı, birbirimize saygı ve sevgi ile yaklaşmalıyız. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının tüm insanların gönüllerinde olması dileğiyle, aziz milletimizin kandilini kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ederim."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732