Merkez Parti Erzurum il Başkanı Ahmet Yılmaz yeni yıl mesajı

Merkez Parti Erzurum il Başkanı Ahmet Yılmaz yeni yıl münasebeti ile yeni yılda iyi dileklerde bulunarak bir mesaj yayımladı.

Yayın: 31 Aralık 2019 - Salı - Güncelleme: 31.12.2019 15:21:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Yılmaz  mesajında “2019 yılını acı ve tatlı günleri, mutluluk veren anılarıyla geride bıraktık. Millet olarak yeni bir yıla daha girmenin heyecanını yaşıyoruz.

2020 yılının Erzurum ve ülkemize ve bütün insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. Memleketimiz  ve ülkemiz için yeni yılda da amaç ve beklentilerimizi  halkımıza hizmet anlamında en iyi şekilde gerçekleştirme adına azim ve kararlılıkla çalışmalarımız sürecektir. Sevilen, özlenen, gıpta edilen büyük ülke haline gelmemizin çaresi de vatanımızı küresel bir cazibe merkezi haline getirmekle mümkün olacaktır. Bize göre gelecek, ay yıldızlı bayrağın altında birleşmekten geçmektedir. Gelecek yüzyıllara Yüce Türk Milleti mührünü vuracaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2020 yılının, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, Vatan ve Bayrak uğruna hayatlarını kaybeden Aziz Şehitlerimizi rahmetle anıyor, Gazilerimize ve tedavisi süren kardeşlerimize şifa dileklerimle birlikte şükranlarımı sunuyorum. Sınır ötesinde görevlerinin başında olan kahraman Mehmetçiklerimize üstün başarılar diliyor, Allah’ın himayesi Üzerlerine olsun diyorum. Yeni ümitler ve yeni beklentilerle girilen yeni yılda; tüm vatandaşlarımızın ve Türk-İslam aleminin yeni yılını kutluyor; birliğe, beraberliğe ve huzura vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732