Merkez Parti Erzurum İl Başkanı Ahmet Yılmaz BİZ ÜLKENİN MENFAATİ İÇİN VARIZ

Merkez Parti Erzurum İl Başkanı Ahmet Yılmaz Erzurum da ilçe yapılanmalarına hız verdi. Yılmaz; Erzurum ve Ülkemizin Merkez Partiye ihtiyacı var bu nedenle Genel merkezimiz Ülke genelinde teşkilatlanmalarını hızla sürdürürken Bizde Erzurum da teşkilatlarımızı hızlı bir şekilde oluşturmaya başladık, çünkü şehrimizin ve Ülkemizin bize yani Merkez Partiye ihtiyacı var dedi

Yayın: 02 Temmuz 2019 - Salı - Güncelleme: 02.07.2019 18:14:10
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

İl Başkanı Ahmet Yılmaz Erzurum da teşkilatlanma ya başladı ilçe Başkanlıklarını kurmaya başladık ve ilk olarak Merkez İlçemiz olan Yakutiye İlçe Başkanlığını kurmakla başladığını söyleyen; Yılmaz ilçeleri açtıktan sonra kongre yapıp akabinde il kongresinde merkez parti genel başkanı Prof dr Abdurrahim Karslının katılımıyla gerçekleşecek olan Erzurum il kongresinde tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz Türkiye de değişmeyen tek şey değişimdir değişim şart olduğunu söyledi Türkiye için adalet hak hukuk devleti için tek çare merkez parti Yılmaz biz siyaseti değil hizmeti meslek edineceğiz dedi İlçelerde Yakutiye ilçemiz de başlayan Merkez Parti Erzurum Yakutiye ilçe başkanımız Faik Çam a hayırlı olsun çalışmalarında başarıların devamını dileriz

DEĞERLİ HEMŞEHRİLERİM MERKEZ DE BULUŞALIM

Merkez Parti Erzurum İl Başkanı Yılmaz; gündeme ilişkin bulunduğu kısa bir değerlendirme de ise şu sözlere yer verdi.

Yılmaz;Her seçim döneminde yaşadığımız adaletsizlik ve hukuksuzluğu yakın bir zamanda geçirmiş olduğumuz yerel seçimlerde de yapılan haksızlıkları yeniden bütün Türkiye gördü şahit oldu ve  haksızlıklarını ise Ülkemizin güzide bir şehri olan İstanbul Büyükşehir Belediye seçimlerinde de gösterdiler ve seçime haksız bir itirazda bulunup yeni bir seçim yaptılar lakin hak ve Adalet yerini yeniden buldu.bu necip milletimiz yine haklının yanında olarak haksızlığa başkaldırdı.  

Yılmaz;Türkiye’nin düzelmesi için Hukuk şarttır. Biz ne sağız, ne de soluz. İsmimiz gibi merkezdeyiz. Ülkenin ve milletin menfaatleri için varız. Biz Türkiye’nin aynasıyız. Şu anki partiler siyaseti meslek edinmiş. Biz siyaseti meslek etmiyoruz, hizmeti meslek ediyoruz. O yüzden söylemlerimiz yumuşak. Her kitleye hitap etmeye çalışıyoruz. İl Başkanlığımızın yeni hizmet binasına kavuşturduk. Tamamen yeni oluşturduğumuz yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Erzurumlu kardeşlerimizin hizmetinde olacağız" dedi.

 

İl Başkanı Yılmaz sözlerinin ardından yeni atanan Yakutiye ilçe Başkanı Faik Çam beyefendiye sözü bıraktı.

Merkez Parti Yakutiye İlçe Başkanı Faik ÇAM ;

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

Sayın Genel Başkanım ve Sayın İl Başkanım öncelikle saygılarımı sunuyorum. Çıktığımız bu yolda el ele , kol kola bütün zorlukları göğüsleyerek ilerlemeyi Rabbim bizlere nasip eylesin. Hedefimiz yeni nesillere güzel bir ülke bırakarak yollarını açmak, Asımın nesline yakışır bir şekilde ilerlemelerini sağlamak. Bu uğurda gece gündüz , soğuk sıcak demeden elimizden gelenin en iyisini hatta daha fazlasını yaparak ülkemizi selamete çıkarmaya çalışacağız.

Ülkemizi daha iyi şartlarda yaşanır hale getirene kadar adaletten , merhametten , iyilik ve güzellikten vazgeçmeyeceğiz. Kurulumuz sadece bir parti değil aynı zamanda içimiz de yeşeren umutların gün yüzüne çıktığı bir fikir akımıdır. Bu akım bizim kötülüğe, haksızlığa ve yanlışa karşı dimdik ayakta duruşumuzun simgesidir.07.07.2014 ten beri süregelen partimiz özgürlüğe sahip çıkmak için varlığını sürdürmektedir. Bu yola gönül vermiş gönüldaşlarımla birlikte iç ve dış güçlere karşı iman gücümüzle kardeşliği aşılayarak, ülkemizi ve bayrağımızı muhafaza ve müdafaa edeceğiz .dedi.

Özel Haber

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732