Merkez Parti Erzurum İl Başkanı Ahmet Yılmaz; 30 Ağustos mesajı

Merkez Parti Erzurum İl Başkanı Ahmet Yılmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Yayın: 29 Ağustos 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 29.08.2020 13:03:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Merkez Parti Erzurum İl Başkanı Yılmaz ; Milletimizin en önemli değerlerinden olan özgürlüğünü muhafaza uğruna verdiği cansiperane mücadele sonrasında kazanılan büyük zaferin 91. yıldönümünü idrak etmenin mutluluğunu ve onurunu hep birlikte yaşamaktayız."  Yılmaz, mesajında şunları kaydetti: "30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Başkomutan Gazi Mustafa Kemal komutasındaki kahraman ordumuzun kazandığı zafer, kazanılan bir muharebe olmakla kalmamış topraklarımızdaki işgali resmen sonlandırdığı gibi Cumhuriyetimizin de en sağlam temel taşlarından birisi olmuştur.

Bugün bizlere düşen, çok zor şartlar altında, büyük fedakarlıkla kazanılan Kurtuluş Savaşı ve bu destansı mücadele ardından kurulan Cumhuriyet'i birlik, beraberliğimizi koruyarak güven ve istikrar ortamı içerisinde gelecek nesillere nakletmektir. Büyük zaferin 91. yıldönümünde tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını en kalbi duygularla tebrik ederken bu büyük zaferin gururunu bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İstiklal Savaşımızın isimsiz kahramanları olmak üzere geçmişten günümüze tüm gazi ve şehitlerimizi minnet, rahmet ve şükranla anıyoruz."
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732