Merkez Parti Erzurum İl Başkanı Ahmet Yılmaz 15 Temmuz için bir Mesaj yayımladı.

Yılmaz ; “15 Temmuz darbe girişimi emperyalist sistemin Türkiye Cumhuriyeti devletini topyekün ele geçirme projesinin son aşamasıdır.

Yayın: 15 Temmuz 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 15.07.2020 19:35:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Bu plan ve heves, 100 yıl öncesi girişilen işgal karşısında Mustafa Kemal’in öncülüğünde 19 Mayıs 1919’da başlatılan, Ulusal Kurtuluş Savaşı sonrasında kanla sulanan bu toprakların yeniden vatan yapılmasına karşı intikam ve işgal planının bir kez daha denenmesi girişimidir.

Siyaseten politikalarına destek vermiyor olsak bile, demokratik seçimlerle iş başına gelmiş olan hiçbir yönetimin askeri darbe eliyle görevden uzaklaştırılmasına asla göz yummayız. Merkez Parti  darbecilerinden icazet almaksızın kurulmuştur. Bu duruşumuz ve düşüncemiz ilk günkü gibi kararlılıkla sürdürülmektedir.

Büyük ATATÜRK’ün öncülüğünde bu milletin yokluklar içinde kurduğu devlet ve et-tırnak olmuş millet asla bölünemez. 15 Temmuz işte bu duyguların tezahür ettiği, yeniden vücut bulduğu anlamlı bir gündür.

O büyük direniş iradesine katılarak devleti ve milleti için canını feda etmiş tüm şehitlerimizi bir kez daha şükranla yâd ediyorum, gazilerimize sağlıklı bir yaşam diliyorum

NOT: ‘’ Fetöyü öve öve makam sahibi olanlar, şimdi aynı haine söve söve memleketi soyuyorlar...’’

Ahmet Yılmaz Merkez Parti Erzurum İl Başkanı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732