Merkez Parti Erzurum İl Başkanı Ahmet Yılmaz 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeni ile Bir Mesaj Yayımladı.

İl Başkanı Yılmaz; 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de emeğe verilen değerin ve gösterilen saygının sembolü olarak en önemli dayanışma günlerinden biri özelliğiyle kutlanmaktadır.

Yayın: 01 Mayıs 2020 - Cuma - Güncelleme: 01.05.2020 01:20:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Yılmaz; Ülkemiz;  Ekonominin bel kemiği olan işçi, emekçi ve tüm çalışanlarımızın daha iyi çalışma ortamlarında çalışabilmeleri ve yaşam standartlarının dünya seviyesinde çok daha iyi düzeylere getirilebilmesi hepimizin en büyük hedeflerindendir. Bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören birlik ve danışma ruhunu yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetten geliyoruz. Bizler biliyor ve inanıyoruz ki ekonominin temel unsuru olan insan emeğine gereken önemin verilmesi aynı zamanda gelişmiş ve kalkınmış ülkelerin medeniyet seviyelerinin de bir göstergesidir. Ülkemizin daha kalkınmış, daha üretken hale gelmesi için emekçilerin alın teri ve emeği herdaim olmalıdır. Yılmaz Biz Merkez Parti ailesi olarak  ''Emekçi kardeşlerimizi çok önemsiyoruz ve takdir ediyoruz. Üretimin ana ögelerinde olan emekçi kardeşlerimizin haklarının korunması noktasında iktidarımız döneminde emekçilerimizin  her zaman yanında olacaktır'. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün anlamına uygun, insan onuruna yakışır bir şekilde, kardeşlik duygularıyla, huzur, güven ve barış ortamında kutlanmasını temenni ederim. İşçi, emekçi ve tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732