MERKEZ PARTİ ERZURUM İL BAŞKANI YILMAZ'DAN 30 AĞUSTOS MESAJI

Yılmaz 30 Ağustos bu kutsal vatanımızı işkal edenlere karşı Milletimizin birlik beraberlik kardeşlik içinde verdiği eşsiz kurtuluş destanıdır.

Yayın: 29 Ağustos 2019 - Perşembe - Güncelleme: 29.08.2019 23:56:32
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Merkez Parti Erzurum il Başkanı Ahmet Yılmaz; 30 Ağustos şanlı tarihimizin en önemli zaferlerinden, biri olan

30 ağustos zafer bayramımızın, 97.yıldönümünü milletçe idrak etmenin mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz. Şanlı Tarihimiz'de başarılarla dolu olan 30 Ağustos zaferi ile milli değerlerini,muhafaza eden bu milletin en zor şartlarda bile esaret altına alınamayacağının tarihi ispatıdır. Bu büyük zafer tüm dünyaya birkezdaha göstermiştirki,Türk milleti vatanının milletinin bütünlüğü,refahı sözkonusu olduğunda şartlar ne olursa olsun canını seve seve verecektir.

Aziz milletimizin her bir bireyi Türkün vatanı bayrağı milleti ve bölünmez birlik ve beraberliği uğrunda herşeyini feda edecek bir kana sahiptir. 30 ağustos zaferimizin 97 yıldönümünde mensubu olduğumuz, asil Türk milletimize şanlı ordumuza tüm şehit ve gazilerimize minnettarız. Başta ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzre tüm silah arkadaşlarına Allahtan rahmet diliyoruz. Zaferimiz kutlu olsun

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732