MERKEZ PARTİ ERZURUM İL BAŞKANI AHMET YILMAZ ERZURUM SAHİPSİZ DEĞİL DEDİ İNSANLIĞI HATIRLATACAĞIZ

Merkez Pati Erzurum il Başkanı Ahmet Yılmaz Erzurum’da yaşanan cinayetler ve kadına şiddet’e Birbirimize olan saygısızlığımıza istinaden bir açıklama yaptı. Merkez Parti İl Başkanı Yılmaz; Sosyal medya paylaşımlarına bir bakın. Manşet atılıyor! "Erzurum Kan kokuyor" diye. Ya Allah aşkına bize ne oldu?

Yayın: 28 Mayıs 2019 - Salı - Güncelleme: 28.05.2019 18:23:58
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Bu noktaya bu seviyeye ne ara geldik saygımızı sevgimizi insanlığımızı ne zaman kaybettik.

Mübarek ayda, ibadet ayında insanların birbirlerine sevgi ve saygısının artması gerekirken, ibadetlerin en fazla yapılması gereken bu mübarek ayda biz ne yapıyoruz, birbirimize karşı bu ne tahamülsülüktür. En küçük bir harekette bir birimize karşı hakaretler, küfürler, kavga ve sonrasında düşmanlık!.

Son on gün içerisinde hem de ramazan ayında insanlarımız öldü. Gençlerimiz yaralandı. asayiş berkemal değil!

Huzur var mı, valla yok derim.

Peki  huzur ve asayişi sağlamakla görevli bürokratlarımız, şehrimizin ileri gelenleri, hele hele mangalda kül bırakmayan ve kendi çıkarları için yağ danlık eden sivil toplum örgütünün temsilcileri!

Tüm bu yaşanan olaylara tepkiniz ne oldu merak ediyorum?

Kimse kusura bakmasın ben her zaman söylüyorum "ERZURUM

Erzurum'da bir başka atmosferde geçerdi mübarek ramazan ayı.

Hele manevi ikliminin yanı sıra insanların bir birilerine karşı sevgi ve saygısı başka idi.

Yani Erzurum'da mübarek ramazan ayı bir başka geçerdi. Herkes imrenirdi.

Erdem Talaş.

Peki ya şimdi!

İşte özellikle bu yılki ramazan ayı için aynı kelimeleri kullanmam imkânsız

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte Erzurum'da cinayet ve kavga olaylarında öyle bir artış yaşandı ki, ramazan ayımız zehir oldu.

Önce şehrin en işlek caddesi olan Cumhuriyet Caddesi’nde 23 yaşında genç bir fidan kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. Ardından Gürcükapı semtinde bu kez silahlar patladı, şehrin değişik noktalarında büyük kavgalar yaşandı.

Sonrasında ise Kongre Caddesi’nde iki taksicinin arasında çıkan tartışmada bir taksicinin silahla öldürülmesi, hem de başına tek el ateş edilerek.

Aslında diğer küçük kavgaları falan da söylemiyorum ama, Erzurum adeta mafya dizilerinin esiri olmuş durumda.

Mübarek ay diyoruz. Merhamet ve şefkat ayı, huzur ayı, sıhhat ayı, bereket ayı diyoruz, ama en küçük bir tartışmada adam öldürmek veya yaralamak ilk işimiz oluyor.

Bir şey dikkatinizi çekti mi bilmiyorum

Erzurum sahipsiz değil

İktidar partisi olan Ak Parti vekilleri ve İl Teşkilatları her ne kadar bir açıklama yapmak yerine İstanbul seçimlerin peşine düşse de Erzurum umurların da olmasa da biz Merkez Parti li olarak Merkez Parti il başkanlığı olarak bu olayları şiddetle kınıyor ve milletimizi sağduyuya davet ediyorum. Emniyet mensuplarını bir an önce şehir de asayiş birimini asayiş uygulamasına davet ediyoruz.

Adamlar gidiyor Mersin’e bizimkiler tersine.

Memleketimde hiçbir sorun yokmuş gibi Partilerin il başkanları İstanbul seçimlerine çaba gösterecek! Aslında yapacakları bir şey de yok zaten de gaye genel başkanlara hoş görünmek olsa gerek!

Evet mübarek ayda sağduyulu ve sabırlı olmamız gerekirken, maalesef toplumda büyük bir gerginlik görüyorum.

Aslında bunun sebepleri belli ama, yine de bu mübarek ayda hoşgörüyü, sevgiyi ve kardeşliği asla elden bırakmamamız lazım.

Rabbim yaptığımız ve yapacağımız ibadetleri inşallah kabul eder.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732