MERKEZ PARTİ AZİZİYE İLÇE BAŞKANI YAVUZ SARI GÜVEN TAZELEDİ

Merkez Partisi Erzurum Aziziye ilçe başkanı Yavuz sarı tek aday olarak, yeniden Başkan seçilerek Güven tazeledi.

Yayın: 17 Ağustos 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 17.08.2020 01:38:12
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Merkez Parti Erzurum Aziziye ilçesi Kongresi 16 Ağustos 2020 Pazar günü yaptığı kongrede, Merkez Parti MYK Üyesi Saffet Eren ve Yaşar Çolak, Merkez Parti Erzurum İl Başkanı Ahmet Yılmaz, İl Başkan Yardımcısı, Abdulhafız  Şengül, Yakutiye İlçe Başkanı Faik Çam, Palandöken İlçe Başkanı, Menderes Kara ve Parti Delege ve üyelerinin Katılımı ile Gerçekleşti. kongre sırasında Merkez Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüsnü Döğer,Telefon ile arayarak ilçe başkanı Yavuz Sarıyı ve il başkanı Ahmet yılmazı tebrik etti. ve disiplin kurulu başkanı İlhami Yeşiltepe, Canlı yayına katılarak tebriklerini ilettiler.

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, Faik Çam ve Zikrettin Karaca dahil, oturan insanlar ve iç mekan

Başkanlık Seçiminin ardından konuşma yapan, İl Başkanı Ahmet Yılmaz; Yeniden İlçe Başkanlığına Seçilen Aziziye İlçe Başkanı Yavuz Sarı ‘ya başarılar diledi. Ve sözlerini şöyle sürdürdü. Yılmaz; Seçimimizin, vatanımıza milletimize ve Memleketimize hayırlı olmasını dilerim.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar ve iç mekan

Biz Merkez Parti olarak önce insan sloganı ile yola çıktık, ve bu düsturla memleketimizin en ücra köşesindeki bütün vatandaşlarımıza, ulaşacağız onların dertlerine ortak olacak  ve çare arayacağız ne yazık’ ki şehrimizde insana değerin verilmediği bir dönemden geçiyoruz. Bizler’ de değer görmeyen her bir vatandaşımıza, ulaşarak partimizin bir siyasi hareketten önce bir aile  olduğunu anlatacağız, ve her bir vatandaşımızın ’da ailemizin bir bireyi olarak gördüğümüzü anlatıp Merkez Parti ailesini Erzurum ‘dan genişleterek tüm yurtta dev bir aile olacağız diye konuştu.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar ve iç mekan

Kongrenin Ardından Merkez Parti Ailesine yeni katılan Zikrullah Karaca ‘ya İl Başkanı Ahmet Yılmaz Tarafından Parti rozeti takıldı.

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, Ahmet Yılmaz ve Saffet Eren dahil, ayakta duran insanlar, takım elbise ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732