MERKEZ PARTİ AİLESİ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Merkez Parti İstanbul İl Başkanı ve il teşkilatı nın düzenlediği iftar yemeğine Merkez Parti Genel Başkanı Abdurrahim Karslı ve Genel Başkan yardımcısı Hüsnü Döğer, Murat Kış,Nejat Durmuş'un yanısıra birçok partili misafir iftar yemeğinde biraraya geldi.

Yayın: 02 Haziran 2019 - Pazar - Güncelleme: 02.06.2019 15:23:38
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Merkez Parti Ailesi İstanbul İl Başkanı ve teşkilatın verdiği iftar yemeğinde Genel Başkan Abdurrahim Karslı'nın yanısıra Genel Başkan Yardımcıların'dan Hüsnü Döğer,Murat Kış Nejat Durmuş,'un yanısıra birçok partili bir araya geldi.

Mübarek Ramazan ayının sonlarına geldiğimiz günlerde İstanbul İl Başkanı Ekrem Levent ve İl teşkilatına teşekkür eder ve böylesi güzel ve samimi bir ortamda birbirinden kıymetli misafirleri bir araya getirerek hem manevi bir ayın son günlerin sonu gelmiş olmanın hüznü ile mutlu bir aile olarak  bir arada olmanın mutluluğunu iki dutguyu aynı anda bizlere yaşattığı için  çok teşekkür ediyoruz.

Gecede Gelen Misafirlere hitab eden İstanbul il başkanı Ekrem Levent; düzenlemiş olduğumuz iftar Yemeği davetimize katılımlarından dolayı Sn Genel Başkanımız Prof Dr Abdurrahim Karslı bey'e Sn Genel Başkan yardımcılarımıza, Millet vekilimiz Sn Kemal Albayrakbey e sn.Yusuf Ziya Kıvanç bey e, kıymetli misafirlerimize ve Teşkilat mensubu arkadaşlarımıza çok teşekkür eder, hayırlı Bayramlar dileriz. dedi.

 

 

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, Murat Kış dahil, oturan insanlar, masa, yiyecek ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, Abdul Melik Sevindir dahil, oturan insanlar, masa, kalabalık ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, Ahmet Ağirman ve Saffet Eren dahil, oturan insanlar ve masa

haber merkezi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732