Mehmet Aslan sert çıkıştı:

Kağıthane İyi Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Aslan, Avrupa Yakası Erzurum Dernekler Federasyonu'nu ziyaret etti.

Siyaset Yayın: 25 Mart 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 25.03.2019 15:16:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kağıthane İyi Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Aslan, Avrupa Yakası Erzurum Dernekler Federasyonu'nu ziyaret ederek Erzurumlu hemşerilerinden destek istedi. Aslan, aday olduğu Kağıthane ilçesinin çok fazla sorunları olduğunu ifade ederek şunları söyledi: "Kağıthane, İstanbul'un göbeğinde olan bir ilçe ama şu anki iktidar ve yerel yönetimin Kağıthane'nin gelişmesine bilinçli olarak engel oluyor. Bakınız Kağıthane etrafındaki ilçelere Beşiktaş, Şişli, Sarıyer, Eyüp gibi ilçeler mukayese bile edilemiyor. Mevcut belediye yönetimi kendi gelirine bakınca 300 milyon lira bir bütçe ile bu ilçeyi düzeltemiyor. Kendi müdür amirlerine özel makam arabaları kiralıyor. Bu milletin parasıyla keyfinize göre lüks içinde yaşamanıza izin vermeyeceğiz. Biz halkın parasını halka harcayıp, halkla birlikte bir bütün olacağız. Allah izin verirse Kağıthane ilçemizin sorunları ile bizzat ilgilenerek dertlerini, sorunlarını biz çözeceğiz." dedi.

Aslan, "Ülkemiz genelinde malumunuz bir ateş var. Onlarca, yüzlerce fabrika, iş yeri kapanıyor. Esnaf kan ağlıyor, bizi yönetenler ne yapıyor? Ülkemizi parça parça satmakla meşgul bu milletin namusum dediği işletmeleri, fabrikaları satıyorlar. Kendi namusunuzu da satıyor musunuz? Elbette bu aziz millet bnunun hesabını soracak sizlerden, yanınıza kar kalmayacak." diyerek sözlerine son verdi.

Aslan, Avrupa Yakası Erzurum Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Osman Nuri Toraman'a ve yönetimine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek ayrıldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732