Masterchef Türkiye'nin Eski Yarışmacı Geri Dönüyor

MasterChef Türkiye' bugün ekrana gelecek olan 42. bölüm. Dün akşam Berk'in elendiği yarışmaya yedek listeden Berker Başmanav dahil oldu.

Yayın: 31 Ağustos 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 31.08.2020 18:51:36
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

TV8 ekranların sevilen yarışma programı MasterChef 2020, dün akşam eleme gecesi bölümüyle ekrana geldi. Eleme adayı olarak belirlenen yarışmacılardan Berk, perde pilavını istenildiği gibi yapamayınca yarışmaya veda etti.

Masterchef Türkiye'nin Eski Yarışmacı Geri Dönüyor

Berk'in yerine eski yarışmacılardan Berker geldi.

Masterchef Türkiye'nin Eski Yarışmacı Geri Dönüyor

EMİR VE GÜLŞAH TARTIŞIYOR

Geçtiğimiz hafta mavi takımda olan yarışmacılar oynanan oyunların hepsini kaybetti. Gülşah, Emir, Berk, Duygu, Ayyüce ve Uğur'un eleme adayı olduğu yarışmaya veda eden isim Berk oldu.

MasterChef Türkiye' bu akşam ekrana gelecek olan 42. bölümünde yenilikler yaşanacak. Yeni bölümde kaptanlık oyunu için yarışacak olan yarışmacılar Emir ve Gülşah arasında tartışma çıkıyor.

ESKİ YARIŞMACI GERİ DÖNÜYOR

Her hafta yeni birinin dahil olduğu yarışmaya son olarak Berker Başmanav dahil oldu. Yarıştığı dönemde devamlı ikinci olan ve ana kadroya girmeyi başaramayan Berke'nin gelişi bütün yarışmacıları bir kez daha şaşırttı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732