Maske Takarak Lösemiye Dikkat Çektiler

Kartal Belediyesi çalışanları, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası'nda Lösemi hastalığına dikkat çekip, farkındalık yaratmak amacıyla maske takarak çalıştı ve belediye hizmet binasına gelen vatandaşlara Lösemi hakkında bilgilendirmede bulundu.

Sağlık Yayın: 07 Kasım 2019 - Perşembe - Güncelleme: 07.11.2019 12:07:36
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kartal Belediyesi çalışanları, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası'nda Lösemi hastalığına dikkat çekip, farkındalık yaratmak amacıyla maske takarak çalıştı ve belediye hizmet binasına gelen vatandaşlara Lösemi hakkında bilgilendirmede bulundu.

Kartal Belediyesi Hizmet Binası’nda gerçekleşen “Maskemi Takarım, Farkındalık Yaratırım” çalışmasına; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Mustafa Oktay Aksu, Hüseyin Tozkoparan, belediye personeli ile Kartallı vatandaşlar da maske takarak destek verdi.

Kartal Belediyesi’nde çalışan tüm personelin maske taktığı çalışma ile Lösemi hastalığına dikkat çekilmesi ve hastalıkla ilgili vatandaşlara bilgilendirme yapılması amaçlanıyor.

Çalışma kapsamında Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün alanında uzman personeli, belediye çalışanlarına ve Kartal Belediyesi Hizmet Binası’nı ziyaret eden vatandaşlara maske dağıtarak, Lösemi hastalığı ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Mustafa Oktay Aksu ve Hüseyin Tozkoparan ise belediye binasını ziyaret eden vatandaşlara 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında yürütülen projeyi anlatıp onlarla sohbet etti.

LÖSEV tarafından 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası‘nda lösemili çocuklara destek olmak için maskeyi bir sembol olarak seçildi. Kampanyanın sloganı da bu yıl “Maskeni tak, farkındalık yarat” olarak belirlendi. Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da maske takılarak tedavi süresince bulaşıcı hastalık sebebi ile değil enfeksiyonlardan korunmak için kullanıldığı anlatılarak farkındalık yaratılacak.

Dağıtılan maskeleri takan ve bilgilendirmeleri dinleyen vatandaşlar da belediye personelinin gösterdiği duyarlılığı takdir ettiklerini belirtti.

Çocukların daha iyi şartlarda yaşaması için yürütülecek bütün projelere destek vermeye hazır olduklarını ifade eden Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ise sosyal medya hesaplarından yaptığı “#LösemiliÇocuklarHaftası'nda ben de #MaskemiTakarımFarkındalıkYaratırım diyorum. Maskelerin altındaki gülüşlere sahip çıkarak, bir gün değil her gün farkında olmalıyız.”  paylaşımı ile çalışmaya destek verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732