Manchester'ın 6-1'lik galibiyeti kutladığı cinsel ilişki partisi futbolcuların başını yakacak!

Manchester City'li yıldız futbolcuların Aston Villa'yı 6-1 yenmesinin ardından verdiği çılgın parti, evli futbolcuların başını ağrıtacak.

Yayın: 16 Ocak 2020 - Perşembe - Güncelleme: 16.01.2020 17:41:02
Editör -
Okuma Süresi: 10 dk.
Takip EtGoogle News
Daha önce 'cinsel parti'lerde boy gösteren bir modelle aynı otelde yakalanan dünyaca ünlü futbolcular, Ada basınında bir anda gündeme oturdu.

 

 

 

 

 

 
2
Eşi haberleri görünce delirdi!
Eşi haberleri görünce delirdi!
İddiaya göre İtalyan güzellerle Cheshire'daki bir otelde bir araya gelen City'li yıldız futbolculardan birinin eşi, bu haberleri görünce çılgına döndü.
3
 
Yıldız oyuncunun eve sabaha karşı gelmesinden şüphelenen eşi, haberleri de okuyunca neler yaşandığını anladı. Gazetenin adını açıklamadığı kaynak, çift arasında yaşanan tartışmayı şu şekilde aktardı:
4
 
"Eşi, eve geç saatte gelmesine çok öfkelenmiş. Deyim yerindeyse biraz şüphelenmiş."

 

 

5
 
"Maçtan sonra kafa dağıtmak için gece takıldıklarını düşündü ancak sabah saat 7'ye kadar ne haltlar karıştırdığını da merak etmiş."
6
 
"Eşinin kulağını çekerek yatmaya gönderdi ve maalesef güzel kadınların onları eğlendirmek için Manchester'a geldiği haberlerini okuyunca daha da üzüldü."
7
Partiye katılan kadınların konuşması yasaktı!
Partiye katılan kadınların konuşması yasaktı!
Geceye katılan modellerden biri olan Amira Paula, The Sun muhabiriyle ayaküstü yaşadığı diyalogda partiye ilişkin konuşmayı kabul etmemişti.
8
 
Amira Paula ve yanındaki arkadaşı, otelden ayrılırken The Sun muhabiriyle karşılaşmıştı. Muhabir, bir İtalyan gazetesinde yayınlanan parti haberini ikiliye göstermişti.

 

 

9
 
Amira Paula ve arkadaşı, soruları cevapsız bırarak yanlarındaki erkek görevli eşliğinde otelden ayrılmışlardı.

 

 

10
Kadınların hiçbir sosyal medya paylaşımında futbolcular yoktu!
Kadınların hiçbir sosyal medya paylaşımında futbolcular yoktu!
Geceye ait sosyal medya paylaşımlarında hiçbir futbolcu ya da Manchester City ile ilişkilendirilebilecek birileri yer almamıştı.
11
 
Öte yandan Pep Guardiola'nın bu çılgın partiden haberi olduğu ve oyuncularına izin verdiği öne sürülmüştü.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732