Maltepe'de minibüs şoförü aracını ateşe verdi

İstanbul Maltepe'de ismi öğrenilemeyen şahıs, hatlı minibüsünü ateşe verdi. Şahsın minibüsü neden yaktığı henüz bilinmiyor.

Gündem Yayın: 28 Mayıs 2019 - Salı - Güncelleme: 28.05.2019 18:37:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Maltepe'de bir şahıs henüz bilinmeyen bir sebeple hatlı minibüsünü yaktı. Polisekipleri şahsı yanan minibüsten çıkarmakta zorlandı. Minibüsün alev alev yandığı olayda çevredekiler büyük panik yaşadı.

OLAY YERİNE EKİPLER SEVK EDİLDİ

Maltepe'de Bağdat Caddesi üzerinde bir şahıs, iddiaya göre kendine ait hatlı minibüsü yaktı. Şahsın minibüsü neden yaktığı henüz bilinmezken, ihbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

MİNİBÜSÜN İÇİNDEKİ ŞAHIS GÜÇLÜKLE ÇIKARTILDI

Polis ekipleri, yanan minibüsün içerisindeki şahsı zorlukla dışarı çıkardı. Alevlere teslim olan minibüs kullanılamaz hale geldi. Yangına tanık olan vatandaşlar büyük panik yaşarken, cadde trafiğe kapatıldı.

İşte olay yerinden kareler;

Maltepe'de minibüs şoförü aracını ateşe verdi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732