MALKOVICH’TEN ELDİVENLİ, İMAMOĞLU’NDAN KOLONYALI ÖNLEM

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ünlü Hollywood yıldıdı Emmy ödüllü Amerikalı oyuncu John Malkovich ile 4 sanatçı arkadaşını, Emirgan’daki Beyaz Köşk’te ağırladı. Koronavirüs önlemleri kapsamında eldiven taktığı gözlenen Malkovich ve 4 sanatçı arkadaşına, Türk usulü kolonya ikramında bulunuldu.

Gündem Yayın: 14 Mart 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 14.03.2020 02:11:53
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Emmy ödüllü Amerikalı sinema oyuncusu, yönetmen ve yapımcı John Malkovich ile 4 sanatçı arkadaşını, Emirgan’daki Beyaz Köşk’te ağırladı. Oldukça samimi bir atmosferde geçen ziyaret, misafirlere Türk usulü kolonya ikram edilmesiyle başladı. Malkovich’in, dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınına önlem amacıyla, eldiven takması dikkat çekti. İstanbul’a bir dizi sanatsal etkinlik ve film çekimi için geldiklerini belirten Malkovich, 2 yıl önce de guletle Türkiye kıyılarını gezdiklerini kaydetti.

  

ATATÜRK KİTAPLARI GÖNDERMEK İÇİN ADRESİNİ ALDI

İmamoğlu’na İstanbul’da gerçekleştirdikleri etkinliklerle ilgili bilgi veren Malkovich, bu süreçte kendisine Atatürklü kol düğmesi hediye edildiğini söyledi. İmamoğlu da adresini aldığı Malkovich’e, Atatürk katalogları ve kitapları gönderme sözü verdi. Malkovich, İBB Başkanı’na, “İstanbullu musunuz” sorusunu yöneltince, İmamoğlu, ünlü oyuncuya hayat hikayesini kısaca anlattı. Bunun üzerine Malkovich de kendi hayatının kısa özetini İmamoğlu ile paylaştı. Malkovich, İmamoğlu’na imzalı bir DVD çalışmasını sundu. Keyifli sohbet, fotoğraf çekimi ile son buldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732