Küçük kıza cinsel içerikli video gönderen sapık, "Şikayet edeceğim" diyen annesine de göndermiş

Yalova'da, 9 yaşındaki kız çocuğu sosyal paylaşım sitesi üzerinden kendisine cinsel içerikli videolar gönderen sapığı annesine şikayet etti. Anne, sapığa ulaşıp suç duyurusunda bulunacağını söyledi. Utanmaz adam görüntüleri bu kez de anneye gönderdi.

Spor Yayın: 28 Ağustos 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 28.08.2019 16:15:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Yalova'da, T.Ö. (9) adlı kız çocuğuna sosyal paylaşım sitesi üzerinden cinsel içerikli videolar gönderen Turan Öztürk (46), gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen Öztürk, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

KÜÇÜK KIZA UYGUNSUZ VİDEOLAR GÖNDERDİ

Yalova'da yaşayan Turan Öztürk, T.Ö. adlı kız çocuğuna, sosyal paylaşım sitesinden arkadaşlık isteği yolladı. T.Ö., arkadaşlık isteğini kabul ettiği Öztürk ile internetten sohbet etmeye başladı. Bir süre sonra T.Ö.'ye cinsel içerikli yazılar yazmaya başlayan Öztürk, kendisine ait uygunsuz videolar da gönderdi.

KÜÇÜK KIZ DURUMU ANNESİNE ANLATTI

T.Ö., durumu annesi S.Ö. ve babası Ö.Ö.'ye anlattı. Anne S.Ö., Öztürk'e sosyal paylaşım sitesinden ulaşıp, hakkında suç duyurusunda bulunacağını belirtti.

AYNI GÖRÜNTÜLERİ KÜÇÜK KIZIN ANNESİNE GÖNDERDİ

Öztürk, bu kez de cinsel içerikli görüntüleri S.Ö.'ye gönderdi. Bunun üzerine aile, polise giderek, Öztürk'ten şikayetçi oldu. Polis ekiplerinin çalışması sonucu Turan Öztürk, Çınarcık ilçesindeki evinde gece saatlerinde yakalanıp, gözaltına alındı.

TUTUKLANDI

Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Öztürk, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Turan Öztürk'ün, daha önce 'cinsel istismar' suçundan poliste kaydının bulunduğu belirtildi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732