Kızı, başka bir kadın tarafından kaçırılan anne çareyi Müge Anlı'ya çıkmakta buldu

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün ilginç bir olay yaşandı. Programa Samsun'dan gelen Asiye Merthan isimli anne, lise öğrencisi kızı Merve Korucu'nun bir kadın tarafından kaçırıldığını iddia etti ve kızından 18 gündür haber alamadığını söyledi.

Gündem Yayın: 12 Şubat 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 12.02.2020 01:43:58
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı'da bugün akıllara durgunluk veren bir olay masaya yatırıldı. Programa Samsun'dan katılan Asiye Merthan isimli anne, 14 yaşındaki kızı Merve Korucu'nun bir kadın tarafından kaçırıldığını iddia etti

"ERKEK GİBİ GİYİNİYOR"

Kaçırılan kızın annesi Asiye Merthan kızının bulunması için programa başvururken, kızını kaçıran kişinin de Mahire Taslı isimli 32 yaşındaki kadın olduğunu iddia etti. Kızının bulunmasını isteyen anne, Mahire Taslı'nın kadın olduğunu ancak erkek gibi giyinip, davrandığını belirtti.

CANLI YAYINDA GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Asiye Hanım canlı yayında Mahire Hanım'a seslendi ve kızını getirmesini istedi. Aynı zamanda kızına da seslenen anne canlı yayında gözyaşlarına boğuldu. Mahire Hanım'ın aklına uyup hareket ettiğini söyleyen anne kızının bulunması için bekliyor.

Bu arada gözü yaşlı anne Asiye Hanım'ın, kızını kaçıran Mahire ile geçmişte çok yakın arkadaş oldukları öğrenildi.

Kızı, başka bir kadın tarafından kaçırılan anne çareyi Müge Anlı'ya çıkmakta buldu

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732