Kırmızı alarm sirenleri çaldı! Vatandaşlar sokağa döküldü!

Gaziantep, Hatay ve Kilis İllerinde İkaz ve Alarm (Siren) Sistemi Kurulumu İşleri Sözleşmesi” kapsamında kırmızı alarm sirenleri vatandaşları paniğe soktu. Sirenlerin çalması ardından sokağa dökülen vatandaşların merakla beklediği açıklama Hatay Valiliğinden geldi.

Gündem Yayın: 22 Ekim 2020 - Perşembe - Güncelleme: 22.10.2020 20:38:01
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Takip EtGoogle News

Gaziantep, Hatay ve Kilis İllerinde İkaz ve Alarm (Siren) Sistemi Kurulumu İşleri Sözleşmesi kapsamında Hatay'ın genelinde kırmızı alarm sirenleri çaldı.

HATAY VALİLİĞİNDEN KIRMIZI ALARM AÇIKLAMASI

Sirenlerin çalması sonrasında vatandaşlar panikleyerek sokağa çıktı.

Vatandaşlara korku dolu anlar yaşatan alarmalar ilgili Hatay Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Hatay İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre; Başkanlığımız ile ASELSAN A.Ş. arasında 19.02.2019 tarihinde imzalanan “Gaziantep, Hatay ve Kilis İllerinde İkaz ve Alarm (Siren) Sistemi Kurulumu İşleri Sözleşmesi” kapsamında İlimizde Kurulumu tamalanan Siren Sistemlerinin geçici muayene kabul işlemleri 20-30 Ekim 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Söz konusu işlemler sahada siren seslerinin çaldırılması ve sesli anons şeklinde olacaktır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." denildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732