Kimi soyundu, kimi kendinden geçti! Kıbrıs'ta eğlencenin dozu fena kaçtı

Dünyanın hemen her yerinden turist çeken Güney Kıbrıs'a bağlı tatil merkezi Aya Napa, çılgın gece hayatıyla hayret ettiriyor.

Yayın: 19 Ağustos 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 19.08.2019 18:56:05
Editör -
Okuma Süresi: 9 dk.
Takip EtGoogle News
1
 
Küçücük bir kasaba olmasına rağmen onlarca otele ev sahipliği yapan Aya Napa'nın en büyük özelliği çılgın tatil fırsatı.
 
2
 
Güney Kıbrıs'ın 2 bin 500 nüfuslu beldesi Aya Napa, her türlü eğlenceyi barındırıyor. Çılgın gece hayatıyla meşhur bölgede turistler deyim yerindeyse kendinden geçiyor.
3
 
Gündüz sahilde dinlenen turistler, akşam otelinden çıkarak dünyanın neredeyse bütün mutfaklarını tadabileceği restoranlarda yemeğini yiyor ve geceye çılgın eğlence mekanlarında devam ediyor.
4
 
Güney Kıbrıs'ın gözde tatil beldesinin bu tarz görüntülerle anılmasından rahatsız olduğu yazılsa da, yetkililer aslında bu durumdan memnun.
5
 
Binlerce genç İngiliz, gündüzleri vahşi tekne, havuz ve boya partileri ile plaj festivallerine yöneliyor.
6
 
Geceleri ise sınır tanımayan eğlenceleriyle tıka basa dolan mekanlara doluşup çılgın yarışmalara katılıp kendilerinden geçiyorlar.
7
 
Genç kız ve erkekler kimseye aldırış etmeden soyunuyor..
8
 
Üstsüz dans edip poz veriyor..
9
 
Kimi ise iyice abartıp uluorta ilişkiye giriyor..
10
 
 
11
 
 
12
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732