Kılıçdaroğlu'ndan Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş İçin Adaylık Açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun isimlerinin Cumhurbaşkanlığı adaylığı için geçmesiyle alakalı"Bütün çabalarını, bütün emeklerini yönettikleri kente verecekler."

Gündem Yayın: 24 Eylül 2020 - Perşembe - Güncelleme: 24.09.2020 11:40:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'dün akşam katıldığı Halk TV canlı yayınında CHP'nin Cumhurbaşkanı adaylığı hakkında sorulan sorulara yanıt verdi.

Bu süreçte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın isimlerinin geçtiğinin hatırlatılması üzerine Kılıçdaroğlu, "Belediye Başkanlarımız, Belediye Başkanlıklarını yapacaklar, güven tazeleyecekler, başarılı olacaklar, sıcak siyasetin olabildiğince dışında kalacaklar bütün çabalarını, ve emeklerini yönettikleri kente verecekler."

BAŞARI ÇITASINI İZLİYORUZ

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu konuşmasına şöyle devam etti "Bunu istiyorum ben. Ekrem Bey de başarılı olacak Mansur Bey de başarılı olacak. Onların başarı çıtasını izliyoruz, diğer Büyükşehir Belediye Başkanlarımızın da başarı çıtasını yakından izliyoruz.

"Şu aşamada bir Cumhurbaşkanlığı tartışması yapmanın doğru olmadığını, tamamen dikkatleri başka alanlara yönlendirmek için bu tartışmaların yapıldığını belirten Kılıçdaroğlu, şu anda toplumun gündemi olduğunu söyledi.

ONLAR NE KADAR BAŞARILI OLURSA BEN O KADAR GURUR DUYARIM

Kimi kamuoyu araştırmalarında İmamoğlu ve Yavaş'ın popülaritesinin Kılıçdaroğlu'nun isminden yüksek çıktığının hatırlatılması üzerine Kılıçdaroğlu, "O arkadaşların belirlenmesinde, aday olmasında benim emeğim vardır ve dolayısıyla partilerimizin emeği vardır. Onlar ne kadar başarılı olursa ben o kadar gurur duyarım."

KAYNAK: Halk TV

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732