KAVUNCU’DAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NA “PARTİZANLAŞMAMA” TEŞEKKÜRÜ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz haftalarda CHP İstanbul il yönetimiyle yaptığı toplantının bir benzerini, İYİ Partililerle de gerçekleştirdi. İmamoğlu, etkinliği, “Seçim sürecindeki ittifakımızın devamıyla ilgili bir toplantı” sözleriyle özetledi.

Yayın: 30 Eylül 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 30.09.2019 18:51:26
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu da “İBB, milletin malıdır, devletin malıdır. O anlayışla hareket ediliyor. Yönetim, tamamen bu zihniyet üzerine hareket ediyor. ‘Hiçbir şekilde partizanlaşılmayacak’ düsturuyla hareket ediliyor. Bugüne kadar da o şekilde hareket edildi” diyerek, İmamoğlu’na teşekkür etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ve il yöneticileri ile 39 ilçe başkanını Yenikapı’daki Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde ağırladı. “Bugünkü sohbetimiz bir değerlendirme sohbeti” diyen İmamoğlu, “Temelde, seçim sürecindeki ittifakımızın devamıyla ilgili bir toplantı. Hem geçmiş olan 3 aylık minik bir özeti hem de önümüze dönük bir kısım değerlendirmeleri, İYİ Parti İl Başkanımız ve bütün İstanbul’u temsilen siz değerli başkanlarla sohbet etme arzumuz oluştu. Yaklaşık 1 hafta 10 gün önce CHP yöneticilerimizle bir toplantı yapmıştık. Şimdi İYİ Parti İl Başkanımız ve yöneticilerimizle yapıyoruz. Sizleri ağırlamaktan da keyif duyduğumu belirtmek isterim” şeklinde konuştu. İmamoğlu’nun ardından söz alan Kavuncu da, “Seçim sonrasında periyodik olarak bir araya gelip, süreci en verimli şekilde, birlikte yürütebilmek adına çalımalar yürütüyoruz. Seçim öncesinde nasıl canla başla koşturduysak, seçim sonrasındaki süreçte de, ki daha önce de konuşmuştuk sürecin birlikte götürülmesi konusunda, o anlayış üzerine devam ediyoruz” dedi.


KAVUNCU: “İBB, MİLLETİN MALIDIR”
“İlçelerimizle, ilçe başkanlarımızla sık sık bir araya geliyorum” diyen Kavuncu, şunları söyledi:

“Hemen hemen her gün 2-3 ilçeyi ziyaret ediyorum. İlçe teşkilatlarına, İBB’deki süreci, sizden gördüğüm, duyduğum kadarıyla anlatıyorum. Bugünkü bu toplantıyla alakalı ödev de sayın Başkan’dan geldi. ‘İlçe teşkilatlarına, il başkanlı divanına da süreçle alakalı vereyim’ dediler. Biz de bundan çok memnun olduk. Bir yaklaşım ve anlayış var; ben, Başkan’ın kendisine de hep bunu söyledim: İBB, milletin malıdır, devletin malıdır. O anlayışla hareket ediliyor. Yönetim, tamamen bu zihniyet üzerine hareket ediyor. ‘Hiçbir şekilde partizanlaşılmayacak’ düsturuyla hareket ediliyor. Bugüne kadar da o şekilde hareket edildi. Biz, bu anlayışın sonuna kadar arkasındayız.  Başkanın kendisine, sizlerden de aldığım güçle, Türkiye’deki yaklaşımın bu şekilde değişmesi gerektiğini söyledim. Fakat bu, siyasi realitelerin de göz ardı edileceği anlamına gelmiyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732