Kartallı Minikler Masallarla Eğlendi

Kartal Belediyesi ve Pfizer işbirliğinde hayata geçirilen “Benim Masalım” projesine katılan Kartallı minikler, masal tadında bir gün geçirdi.

Yayın: 18 Ekim 2019 - Cuma - Güncelleme: 18.10.2019 12:58:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kartal Belediyesi Masal Müzesi’nde gerçekleştirilen etkinliğe; Kartal Belediyesi Birim Müdürleri, Pfizer gönüllüleri ile birlikte Kartal Belediyesi kreşlerinde eğitim alan minik öğrenciler ve aileleri katıldı.

 

Çocukları yaratıcı düşünmeye sevk etmek ve hayal dünyalarını genişletmek için gerçekleştirilen etkinlik, Masal Müzesi bahçesinde eğitmen tarafından çocuklara masal okunması ile başladı. Masal kahramanı kostümleri giyen çocuklar da okunan masalı canlandırdı. Kartallı miniklerin, “Bizim Evimiz Kırmızı Bir Elma” şarkısı eşliğinde dans ettiği sırada, etkinliğe katılan yetişkinler de çocukların coşkusuna ortak oldu ve dansa katıldı.

 

Masal ve dans ile geçen bahçe etkinliklerinin ardından çocuklar, Masal Müzesi’ndeki hikâye resimleme atölyesine katıldı. Minikler atölye çalışmasında, eğitmen tarafından okunan ve kendilerinin canlandırdığı masal kahramanlarını hayal dünyaları ile renklendirerek tuvale yansıttı.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, düğün, ağaç ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta, dans ediyor, düğün ve iç mekan

“Benim Masalım” Projesi kapsamında çocukların son durağı ise Masal Müzesi oldu. Masal Müzesi’ni rehber eşliğinde gezen çocuklar, müzedeki eşsiz parçaların hikâyelerini dinledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732