Kartal Belediyesinden yangında zarar gören binaya müdahale

Kartal'da bir apartmanın çatı katında çıkan yangında maddi hasar meydana gelirken, can kaybı ve yaralanma yaşanmaması teselli yarattı.

Yaşam Yayın: 02 Ekim 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 02.10.2019 17:22:28
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Takip EtGoogle News

Dün öğleden sonra Yunus Mahallesi Balkan Caddesi’nde elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında üç katlı apartmanın çatı katı hasar gördü. İhbar üzerine yangın mahalline Kartal İtfaiyesi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekiplerin çalışmaları sonucu yangın söndürüldü. Yangın nedeniyle maddi hasarın meydana gelirken, can kaybı ve yaralanmanın olmaması teselli yarattı.

Ekiplerin yangını söndürmesinin ardından zarar gören binada Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından enkaz kaldırma çalışması yapıldı. Bu kapsamda binanın bulunduğu caddede güvenlik önlemleri alınırken, çatı katındaki yanmış eşyalar binadan tahliye edildi. Yanan eşyaların büyük bölümünün ev sahiplerine ait olan çeyiz eşyaları olduğu öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732