Kartal Belediyesi’nden İlçedeki Tüm Spor Kulüplerine Kızılötesi Termometre

Kartal Belediyesi’nin ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine desteği sürüyor. Gençlerin spora yönlendirilmesi konusunda çalışmalar yürüten Kartal Belediyesi, ayni yardımlarına pandemi sürecinde de devam ediyor.

Yayın: 10 Ağustos 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 10.08.2020 22:38:54
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Takip EtGoogle News

Söz konusu yardımlar kapsamında ilçedeki tüm amatör spor kulüpleri ziyaret edilerek, kulüplere gelen sporcu ve ziyaretçilerin ateş ölçümünün yapılabilmesi için ‘kızılötesi termometre’ desteği sağlandı.

Kartal Belediyesi’nden İlçedeki Tüm Spor Kulüplerine Kızılötesi Termometre

Kartal Belediyesi Spor İşleri Müdürü Arda Savaş, Kartal Amatör Spor Kulüpleri Derneği (KASK) Başkanı Nasır Süleymanoğlu ile birlikte ilçede bulunan amatör spor kulüplerini dolaşarak kulüp yetkililerine elektronik termometrelerini teslim etti.

Pandemi sürecinde de Kartal Belediyesi’nin desteğini sürdürdüğünü ifade eden kulüp yetkilileri, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e spora olan katkılarından dolayı teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732