Karadolap Anaokulu Yakında Açılacak

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, bu doğrultuda insan odaklı birçok yeni projeyi hayata geçiriyor.

Yayın: 04 Mayıs 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 04.05.2020 18:55:31
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Bu projelerden biri de anaokulu projesi. Başkan Deniz Köken, vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirerek tespit ettiği, ilçenin en büyük eksiklerinden olan anaokulu sorununu çözmek için kolları sıvadı.

 İLK ETAPTA 10 ANAOKULU YAPILACAK

Vakit kaybetmeden çalışmalara başlayan Başkan Deniz Köken, ilçeye yapılacak anaokulları ile ilgili proje hazırladı.

Proje kapsamında ilçede ilk etapta 10 adet anaokulu inşa edeceklerini açıklayan Başkan Deniz Köken, bu anaokullarından ilkinin temelini Karadolap Mahallesi’nde attı.

Başkan Deniz Köken tarafından temeli atılan anaokul inşaatı büyük bir titizlik ve süratle sürdürülen çalışmalar sonucu hızla yükselirken tamamlanma aşamasına geldi.
 
400 METREKARELİK ALANA İNŞA EDİLDİ

Karadolap Mahallesi Doruk Sokak’ta 2 katlı olarak yapılan anaokulu, bölgede bu konudaki büyük bir ihtiyacı karşılayacak.
 

Toplam 400 metrekarelik bir alanda inşa edilen anaokulunda 6 derslik, 1 atölye sınıfı, oyun terası, iç avlu, yemekhane, çok amaçlı salon ve dış bahçe yer alıyor.
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732