KANYON’DAN KİRACILARINA DESTEK

Back to İstanbul, İyi Yaşam Günleri ve Lokal İşler konseptleri ile birbirinden renkli markaları Kanyon etkinlik alanında misafir eden Kanyon, bu sefer kendi bünyesinde bulunan kiracı markalara destek olmak için yeni konsepti Kanyon’dan Lokal Markalar ile misafirlerini buluşturmaya devam ediyor!

Yaşam Yayın: 04 Kasım 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 04.11.2020 14:44:02
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Kanyon, 2 - 15 Kasım tarihleri arasında yeni konsepti Kanyon’dan Lokal Markalar ile ilhamını yerelden alan, yerli Kanyon markalarının bir arada olduğu bir seçki ile misafirlerini bekliyor. Açıldığı günden bu yana, yerel markalara ve kiracılarına olan desteğini sürdüren ve yerelin önemini vurgulayan Kanyon, lokal olanı keşfederek her biri ayrı bir başarı hikayesine sahip, markaların dünyası ile Kanyon misafirlerini bir araya getiriyor.

 

Renkli konsepti ve ürün seçkisi içinde kaybolacağınız Ave Concept Store, şık ve zarif tasarım aksesuarlarıyla fark yaratan Sadekar, etkili formülleri ile güzelliğinize güzellik katacak olan Trio Kuaför, müzik tutkunlarının vazgeçilmezi Hifilife, tazeliğin ve doğallığın bir arada sunulduğu Macrocenter markaları; Macropicks, Anadolu Lezzetleri, Güzelada Baharat, Lütfiye Reçel, Fropi, Gurvita, Renk Renk Çiçek, Pandos Dondurma, Kombucha 2200 ve dahası 2 – 15 Kasım tarihleri arasında Kanyon’dan Lokal Markalar konsepti ile sizleri bekliyor!

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732