Kalın-Jeffrey görüşmesi sonrası ABD'den açıklama geldi

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın ile ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi Jeffrey arasındaki görüşmeye ilişkin açıklama yapan ABD, "Görüşmeler samimi, pozitif ve yapıcı geçti" ifadelerini kullandı.

Gündem Yayın: 24 Temmuz 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 24.07.2019 16:13:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey'i kabul etti. Görüşmeye ilişkin açıklama yapan ABD TürkiyeBüyükelçiliği, "Görüşmeler samimi, pozitif ve yapıcı geçti. Görüşmeler gelecekte sürecek" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi Jeffrey'i kabul etti. Görüşme 1 saat 20 dakika sürdü. ABD Türkiye Büyükelçiliği, ikilinin görüşmesi sonrası yazılı açıklama yayımladı. Açıklamada "Görüşmeler samimi, pozitif yapıcı geçti. Gelecekte sürecek. ABD ve Türkiye Münbiç yol haritasında somut ilerleme konusunda taahhütlerine sadık" denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732