Kağıthane hiper aktif siyasetçisi Ekrem Şit

DSP Kağıthane İlçe Başkanı Ekrem Şit Kağıthane İlçesin'de hemen her gün esnaf ziyaretleri kurum ziyaretleri  ile ilçenin en hiper aktif siyasetçisi.

Yayın: 12 Kasım 2019 - Salı - Güncelleme: 12.11.2019 05:03:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Yakın zaman'da DSP ilçe kongresini oyların tamamını alarak bir başarı ile yeniden İlçe Başkanlığına Seçilen Ekrem Şit; yeniden İlçe Başkanı seçilmesinin ardından hemen her gün ilçede esnaf ziyaretleri yaparak esnafın dertlerini dinliyor.Şit; doğup büyüdüğüm ilçem, Kağıthane'de yapmış olduğum ticari faaliyetlerimin yanısıra ilçeme daha iyi bir şekilde nasıl hizmet edebilirim düşüncesi ile siyasete atıldım. yaklaşık 29 yıldır siyasetin içindeyim ve aynı zamanda, birçok sivil toplum kuruluşu içinde yer aldığını ifade eden Şit Sözlerine şöyle devam etti. Siyaset hayatına atılmamın en önemli sebebi ilçemiz çok kozmopolit bir yapısı olan bir İlçe, her bölgeden insanların çoğunlukta olduğu ilçelerden biri aynı zamanda İstanbul'un en eski ilçelerinden biri olması sebebi ile sorunları'da oldukça fazla olduğu için bende bu durma daha fazla duyarsız kalamadım ve ilçemde kalıcı eserler hizmetler yapabilmek için siyasete girdim. siyasete girdiğim günden beri ilçem'de yaşayan tüm Kağıthaneli hemşehrililerime gücüm yettiğince yanlarında olmaya çalıştım ve ömrüm yettiğince'de hep yanlarında olacağım diye konuştu.

 

Özel haber Erdem talaş

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732