Kadir Doğulu, sağlık sorunlarıyla boğuşan eşi Neslihan Atagül'e gözü gibi bakıyor

Oyuncu Kadir Doğulu, ciddi sağlık sorunları yaşayan eşi Neslihan Atagül'e adeta gözü gibi bakıyor. Atagül, bugün sosyal medya hesabından eşinin ayakkabısını bağladığı anları paylaştı.

Yayın: 06 Şubat 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 06.02.2021 16:33:52
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Star TV ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde başrol oynayan Neslihan Atagül, yaşadığı geçirgen sendromu nedeniyle rol aldığı diziden ayrıldı. Zor günler geçiren Atagül'e en büyük desteği ise oyuncu sevgilisi Kadir Doğulu'dan geliyor.

EŞİNİN AYAKKABISINI BAĞLADI

Kadir Doğulu, geçirgen bağırsak sendromu hastalığı ile mücadele eden eşi Neslihan Atagül'ün ayakkabılarını bağladı. Atagül ise eşinin bu anlarını Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Yakışıklı oyuncuya kadın hayranlarından övgüler yağdı.

 

Kadir Doğulu, sağlık sorunlarıyla boğuşan eşi Neslihan Atagül'e gözü gibi bakıyor

HIZLA KİLO VERDİ

Son dönemde hızla kilo veren Neslihan Atagül, geçtiğimiz hafta apar topar hastaneye kaldırılmıştı. 'Geçirgen bağırsak sendromu' teşhisi konan ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından çektiği bir videoyu paylaşarak sağlık durumuyla ilgili açıklama yaparak "Çok incesiniz beni yalnız bırakmadınız, çok sağ olun. Gördüğünüz gibi fena sayılmam, iyiyim. İyi olmaya da gayret ediyorum. Birazcık dinlenmeye ihtiyacım vardı, hala var o yüzden biraz daha dinleneceğim ama iyiyim" ifadelerini kullanmıştı.

Kadir Doğulu, sağlık sorunlarıyla boğuşan eşi Neslihan Atagül'e gözü gibi bakıyor

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732