KADİR CANPOLAT SON BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM’LA BİR ARAYA GELDİ

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat ile Son Başbakan Binali Yıldırım hafta sonu İstanbul’da düzenlenen ödül töreninde bir araya geldi.

Gündem Yayın: 24 Aralık 2019 - Salı - Güncelleme: 24.12.2019 00:47:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Türkiye Cumhuriyeti’nin son Başbakanı olan Binali Yıldırım konuşmasında Osmanlı tarihinden ve Osmanlı Devleti’nin ne kadar büyük bir devlet olduğundan bahsetti.

Program sonunda bir araya gelen ikili hatıra fotoğrafı çekildi.

Binali Yıldırım’ın Türkiye Cumhuriyeti hükümetleri içersinde çok önemli bir yeri olduğunu belirten Kadir Canpolat şunları söyledi:

“Son Başbakanımız olan Sayın Binali Yıldırım, Türkiye Cumhuriyetleri Hükümetleri içersinde çok önemli bir yere sahiptir.
Görev yaptığı sürede Türkiye iç ve dış tehditleri atlatmasını bildiği gibi aynı zamanda terörle mücadele de önü açılmıştır. Bu nedende çok değerli büyüğümüz Binali Yıldırım Bey’in görevi tarihi önemdedir. “dedi.



 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732