Kadıköy'de, İtiraz Edilen Sandıklardan İmamoğlu Lehine 450 Oy Artışı Oldu!

İstanbul Kadıköy'de itiraz edilen sandıklardan çıkan sonuca göre, CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun lehine 450 oy artışı oldu.

Siyaset Yayın: 02 Nisan 2019 - Salı - Güncelleme: 02.04.2019 16:38:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ak Partini'nin, İstanbul da bütün ilçelerde yaptığı itiraz sonucu Kadıköy'de sandıklarda yeniden sayım oldu. İYİ Parti Ataşehir İlçe Sekreteri Avukat Yüksel Bat, Kadıköy'de itiraz edilen sandıklardan çıkan sonucu yazdı. Buna göre, İmamoğlu'nun lehine 450 oyluk artış olduğu belirtildi. CHP'nin Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı da mesajında, tutanaklarda bir sorun olduğunu, İmamoğlu'na 424 oy daha yazıldığını paylaştı.

AK PARTİ SONUÇLARA İTİRAZ ETTİ

Resmi olmayan sonuçlara göre, CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun kazandığı İstanbul'da AK Parti, sandıklara bütün ilçelerde itiraz ediyor.

KADIKÖY'DE SAYIM YAPILDI

 

Kadıköy'de itiraz edilen ve geçersiz olan sandıklarda sayım yapıldı.

İMAMOĞLU'NUN LEHİNE 450 OY ÇIKTI

Bu itirazlardan birisinin Kadıköy'de yapıldığı, bunun sonuncunda da İmamoğlu'na lehine 450 oyluk artış olduğu kaydedildi.

İYİ PARTİ İLÇE SEKRETERİ PAYLAŞIM YAPTI

İYİ Parti Ataşehir İlçe Sekreteri Avukat Yüksel Bat, sosyal medya hesabında Kadıköy'de yapılan itirazla ilgili şu mesajı paylaştı: "Kadıköy'de itiraz edilen ve geçersiz olan sandıklarda sayım yapıldı. Artış İmamoğlu lehine +450 olmuştur."

CHP'Lİ KADIKÖY BAŞKANI ODABAŞI: GÖZÜMÜZDEN KAÇMIŞ

CHP'nin Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı da tutanaklarda bir sorun olduğunu İmamoğlu'na 424 oy daha yazıldığı mesajını paylaştı.

Odabaşı, Twitter hesabından "Özür dileriz Ekrem İmamoğlu başkan gözümüzden kaçmış 424 oy daha bulduk. Nöbet devam ediyor, devamı da geliyor" mesajı paylaştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732