KIŞ SPOR OKULLARI BAŞLIYOR

Eyüpsultan Belediyesi'nin, çocukların ve gençlerin spor yapmalarına imkan sağlamak için her yıl periyodik olarak düzenlediği Kış Spor Okulları'nda eğitimler başlıyor.

Yayın: 15 Ekim 2019 - Salı - Güncelleme: 15.10.2019 16:19:10
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Çocuklara sadece yaz aylarında değil kışın da spor yapma fırsatı sunan Kış Spor Okulları’nda verilen eğitimlerle genç sporcuların fiziksel gelişimlerine katkı sağlanırken, bir yandan da onların sosyalleşmelerine ve öz güven kazanmalarına imkan sunuluyor.

İlçede yaşayan çocukları ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, onları spora yönlendiren ve enerjilerini doğru şekilde kullanmalarına imkan veren Kış Spor Okulları’nda eğitimler 19 Ekim’de başlayacak ve 12 Nisan 2020 tarihinde son bulacak.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar, çocuk, açık hava ve doğa

Çocukları sporla buluşturmanın önemini her fırsatta vurgulayan Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “İlçemizde genç nüfus çok fazla. Onlar bizim geleceğimiz. Onları sporla buluşturarak kötü alışkanlıklardan uzak kalması ve geleceğe umutla bakabilmesi için elimizden gelen her şeyi sonuna kadar yapacağız.”

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve açık hava

4 – 15 yaş arası çocukların ve gençlerin ücretsiz bir şekilde spor yapabildikleri okullarda futbol, basketbol, voleybol, tenis, karate, satranç, okçuluk, atletizm ve jimnastik başta olmak üzere 5 bölgede, 9 farklı branşta eğitimler verilecek. Alibeyköy Spor

Kompleksi’nde futbol, basketbol, voleybol, satranç, tenis, karate eğitimleri verilirken Göktürk, Akşemsettin ve Rami’de karate, Eyüp Stadı’nda ise atletizm çalışmaları yapılacak.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, spor yapıyor, basketbol sahası, ayakkabılar, gökyüzü ve açık hava

Kayıtların devam ettiği Kış Spor Okulları'nda eğitimler cumartesi ve pazar günleri 09.00 - 17.00 saatleri arasında verilecek.
Kış Spor Okulları’na, vatandaşlar Alibeyköy Spor Kompleksi’nde haftanın yedi günü 09.00 – 17.00 saatleri arasında kayıt yaptırabiliyorlar.

Alibeyköy Spor Kompleksi (Alibeyköy Merkez Mahallesi, Kazım Karabekir Caddesi No: 1/1 Alibeyköy – Eyüpsultan)

 

Detaylı Bilgi için:

0212 440 15 67

0212 440 05 59

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732