JOLLY JOKER ŞUBAT AYINA YİNE DAMGA VURACAK!

Türkiye'nin farklı noktalarındaki şubeleri ile canlı müzik deneyimini doyasıya yaşatan Jolly Joker, şubat ayı için yine enfes bir program hazırladı. Jolly Joker tüm şubelerinde gerçekleştireceği 64 konser ile müziği ziyafete dönüştürüyor.

Yayın: 08 Ocak 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 08.01.2020 21:08:21
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
Takip EtGoogle News

Jolly Joker İstanbul’dan 2020'ye hızlı bir başlangıç!

Jolly Joker Vadistanbul ve Kartal şubeleri yeni yılda da eğlendirmeye devam ediyor. Canlı müzikseverler için gümbür gümbür bir program hazırlayan Jolly Joker, Vadistanbul şubesinde ay boyunca 13 konser gerçekleştirecek. Hareketli şarkılarıyla Merve Özbey 1 Şubat’ta aya merhaba diyecek. 5 Şubatta Yıldız Tilbe, 7 Şubat’ta usta sanatçı Selami Sahin, 8 Şubat’ta Tan Taşçı, 12 Şubat Haluk Levent & Melek Mosso Jolly Joker Vadistanbul sahnesinde hayranlarıyla buluşacak. Sevgililer Günü’nü 3 güne yayarak müzik şöleni yaşatan Jolly Joker Vadistanbul’da 13 Şubat’ta Hakan Altun, 14 Şubat’ta Gülşen, 15 Şubat’ta ise Levent Yüksel şarkılarıyla romantik rüzgarlar estirecek. 19 Şubat’ta Yıldız Tilbe, 21 Şubat’ta Buray, 22 Şubat’ta Koray Avcı, 28 Şubat’ta Rubato ve 29 Şubat’ta Cem Adrian performanslarıyla Vadistanbul sahnesinde olacak.

  

Anadolu yakasının en gözde eğlence mekanı Jolly Joker Kartal, yeni aya Rubato’nun 1 Şubat’taki performansı ile başlıyor. 5 Şubat’ta Hakan Altun, 7 Şubat’ta Mazhar Alanson, 8 Şubat’ta Koray Avcı sahne alırken Sevgililer Günü’ne özel programlarıyla 13 Şubat’ta Merve Özbey, 14 Şubat’ta Ceylan Ertem ve 15 Şubat’ta Haluk Levent şarkılarını seslendirecek. Jolly Joker Kartal’da canlı performanslar, 19 Şubat’ta Sevcan Orhan, 21 Şubat’ta Levent Yüksel, 28 Şubat’ta Berkay ve 29 Şubat’ta Nihat Sırdar’la devam edecek.

 

Jolly Joker Ankara, konserleriyle havayı ısıtıyor

Türkiye'nin en sevilen sanatçılarını hayranlarıyla konforlu ve güvenli bir ortamda buluşturan Jolly Joker, Ankaralı müzikseverler için dopdolu bir program hazırladı. Jolly Joker Ankara aya, 1 Şubat’ta Serkan Kaya ile başlıyor. 5 Şubat’ta Cem Adrian, 7 Şubat’ta Hakan Altun, 8 Şubat’ta Ceylan Ertem, 12 Şubat’ta ise Koray Avcı Ankaralılara müzik dolu dakikalar yaşatacak. Sevgiyi tek bir güne sığdırmayan Jolly Joker, çiftler için Sevgililer Günü’ne özel 3 farklı program hazırladı. 13 Şubat’ta Mazhar Alanson, 14 Şubat’ta Buray ve 15 Şubat’ta Berkay, Sevgililer Günü Özel programlarıyla hayranlarıyla buluşacak. Aya yine çok özel performanslarla devam edecek olan Jolly Joker Ankara’da 19 Şubat’ta Yüzyüzeyken Konuşuruz, 21 Şubat’ta Rubato ve 28 Şubat’ta Lin Pesto sahne alacak.

Jolly Joker Antalya eğlendirmeye devam ediyor!

Üstün teknik donanımı sayesinde dinamik performanslara ev sahipliği yapan Jolly Joker Antalya, Şubat ayında müzikseverleri eğlenceye doyuracak. Antalya’nın eğlence maratonu 1 Şubat’ta Tan Tasçı ile başlayacak. 7 Şubat’ta Yaşar, 8 Şubat’ta Berkay, 15 Şubat’ta Koray Avcı, 21 Şubat’ta Sehinşah, 22 Şubat’ta Gökhan Türkmen’in performansıyla devam edecek. 28 Şubat’ta 90’lar Kafası Live ile Ümit Sayın, Sibel Alaş, Jale, Metin Özülkü, Reyhan Karaca’yı sahnesinde ağırlayacak olan Jolly Joker Antalya’da tam bir 90’lar gecesi yaşanacak. Antalyalılar 29 Şubat’ta Buray’ın şarkılarıyla aya veda edecek.

Jolly Joker Bursa tam gaz devam ediyor!

Jolly Joker Bursa, Şubat ayında Bursalı müzikseverler için çok özel bir program hazırladı. 1 Şubat’ta Bursalılarla buluşacak ilk isim, sevilen şarkılarıyla Levent Yüksel. 7 Şubat’ta rock müziğin başarılı seslerinden Hayko Cepkin, 8 Şubat’ta Hakan Altun hayranlarıyla buluşacak. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde ise Merve Özbey romantik çiftler için sevilen şarkılarını seslendirecek. 21 Şubat’ta Haktan, 22 Şubat’ta Buray, 28 Şubat’ta Gökhan Türkmen ve 29 Şubat’ta Selami Sahin ile Semijazz Bursalılara eğlence dolu dakikalar yaşatacak.

Jolly Joker Mersin’de eğlence hiç bitmiyor!

Geniş ve ferah alanı ile Mersin’in en sevilen canlı müzik mekanı olan Jolly Joker Mersin, Şubat ayında da sevilen sanatçıları hayranlarıyla buluşturmaya devam ediyor. 1 Şubat’ta Berkay’ın konseriyle yeni aya merhaba diyecek olan Jolly Joker Mersin’de 8 Şubat’ta Buray performans sergileyecek. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Koray Avcı, 15 Şubat’ta ise Tan Taşçı Sevgililer Günü Özel programlarıyla sahnede olacaklar. Ayın son konserini 22 Şubat’ta usta sanatçı Mazhar Alanson verecek.

Adanalıların favorisi Jolly Joker Adana!

Jolly Joker ailesinin son üyesi Jolly Joker Adana, Adanalıların en çok tercih ettiği canlı müzik mekanı olarak müzikseverleri eğlendirmeye devam ediyor. Ayın ilk konserini 1 Şubat’ta Hakan Altun gerçekleştirecek. 7 Şubat’ta Koray Avcı şarkılarıyla unutulmaz dakikalar yaşatırken Sevgililer Günü Programıyla 13 Şubat’ta Buray, 14 Şubat’ta Umit Besen & Pamela, 15 Şubat’ta ise Mazhar Alanson, aşk şarkılarıyla sahnede olacaklar. Eğlence 21 Şubat’ta Selami Şahin, 22 Şubat’ta Fatih Ürek 29 Şubat’ta ise Merve Özbey ile devam edecek.

Tüm Jolly Joker konser biletleri, Biletix ve Jolly Joker gişesinden satın alınabiliyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732