JET SOSYETE’DEN #BUMAMABENDEN PROJESİNE DESTEK

Türkiye Vodafone Vakfı’nın #BuMamaBenden projesine bir destek de ekranların sevilen dizisi Jet Sosyete’den geldi. Dizinin 8 Nisan’da yayınlanan #evdekal özel bölümünde, Gizem Özpamuk karakteri, sokak hayvanlarını nasıl bir tweet ve hashtag aracılığıyla besleyebildiğini anlattı.

Yaşam Yayın: 10 Nisan 2020 - Cuma - Güncelleme: 10.04.2020 12:05:02
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

9 Nisan 2020 – Türkiye Vodafone Vakfı’nın sokak hayvanları için hayata geçirdiği #BuMamaBenden projesi, ekranların sevilen dizisi Jet Sosyete’ye konuk oldu. Koronavirüs salgını nedeniyle 8 Nisan akşamı #evdekal özel bölümüyle ekranlara gelen dizide, evden dışarıya çıkamayan Gizem Özpamuk karakteri, sokak hayvanlarını nasıl bir tweet ve hashtag aracılığıyla besleyebildiğini anlattı. Eşzamanlı olarak bir altbantla da sokak hayvanlarına yardım çağrısı yapıldı.

Jet Sosyete’nin özel bölümü için oyuncuların ilk kez evlerinden görüntülü konuşma ile sete girmeden çektikleri görüntüler kullanıldı. “Jet Sosyete’nin Corona’yla İmtihanı”nda, eğlenceli görüntülü konuşmalar ve minik konserlerle korona günlerinde yaşananlar anlatıldı.

Türkiye Vodafone Vakfı ve Habitat Derneği’nin birlikte yürüttüğü Yarını Kodlayanlar projesi kapsamında hayata geçirilen #BuMamaBenden projesiyle 7 adedi İstanbul’da olmak üzere İzmir, Ankara, Adana, Erzurum ve Rize'de toplam 13 mama makinesi kuruldu. Kodla çalışan bu makinelerle sokak hayvanlarına mama verebilmek için Twitter’dan #BuMamaBenden etiketiyle tweet atılması yeterli oluyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732