İYİLER MERKEZ’DE BULUŞTU

Merkez Parti Şişli İlçe Başkanı İsmail Kayık ve yönetimi’nin organize ettiği Merkez siyaset toplantısı İyi partili yöneticilerden ilgi gördü.

Yayın: 03 Temmuz 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 03.07.2019 18:35:36
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Şişli İlçe Başkanı İsmail kayık Merkez Parti ailesi olarak önceliğimiz (ÖNCEİNSAN) sloganı ile çıkmış olduğumuz bu yolda bizleri yalnız bırakmayan İyi Parti İstanbul yönetim Kurulu üyesi  Av: Taciser Ülkü Levent hanım efendi, İyi Parti Şişli ilçe yönetimi olarak Katılan, Jale Battal ve Jale Kayaalp, Bensu Karadayı, ve Ümraniye İyi Parti yönetim kurulu üyesi Funda Tosun ve Rümeysa Yağcı Hanımefendilere bizlere eşlik ettikleri için çok teşekkür ederiz. dedi ve katılım sağlayan  Merkez Parti ailemizin değerli İstanbul İl yönetiminden yine bizleri yalnız bırakmayan İl Teşkilat Başkanı Aziz Büyükçolpan Başkanım, Merkez Parti MYK üyesi ve Balıkesir İl Başkanımız M.Zafer Özkan başkanım ve Merkez Parti MYK üyesi ve Sarıyer İlçe Başkan yardımcımız Marisa Gormezeno Başkanımıza  ve Partimiz Gönüllüsü değerli büyüğümüz Aziz Elbi bizleri yalnız Bırakmadığı için ayrıca teşekkür ediyorum.

 

Kayık; Partimiz Önce İnsan sloganımız Olması hasebi ile kapılarımız ve gönlümüz; kalbi Önce insandan yana olan tüm dostlarımızın siyasi görüşü ne olursa olsun ayrım yapmaksızın kapılarımız sonuna kadar açık diye ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732