İYİ PARTİ PALANDÖKEN İLÇE BAŞKANI AHMETHAN EFE İLE PALANDÖKEN GENÇLERİ “İYİ” LEŞTİ

İYİ Parti Palandöken İlçe Başkanı Ahmethan Efe, Palandöken ilçesi gençlerini “İYİ” leştiriyor. İlçe Başkanı Ahmethan Efe; Palandöken gençlik kolları Başkanı olarak Ömer Faruk Kobaza’yı atadı.

Yayın: 13 Eylül 2020 - Pazar - Güncelleme: 13.09.2020 21:41:01
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Takip EtGoogle News

İyi parti palandöken ilçe gençlik kolları atamasına İl Başkanı  Melih Kırk Pınar ve iyi partili ilçe başkanların yanı sıra çok sayıda genç ve vatandaşın katılımı ile gerçekleşti.

Gençler “iyi” olanı seçiyor !!!

İYİ Parti Palandöken ilçe Başkanı Ahmethan Efe, İlçe Teşkilatının gençlik kolları başkanlığına Ömer Faruk Kobaza’yı atadı. Gençilk kolları başkanı ile birlikte çok sayıda gencin İyi Partiye ilgi gösterdiği gözlemlendi. Başkan Ahmethan Efe' ilçe teşkilatına çok sayıda gencin katılımını sağladı. Palandöken ilçesi gençlerinin iyi partiye, dahamı çok ? rağbet gösteriyor sorusunu akıllara getiriyor.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732