İYİ PARTİ PALAN DÖKEN İLÇE BAŞKANI AHMET HAN EFE MİLLETİN VEKİLİNİ MİLLETE GÖTÜRDÜ

İYİ Parti Erzurum Palandöken İlçe Başkanı Ahmethan Efe İYİ parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli ‘yi milletine götürdü.

Yayın: 12 Ekim 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 12.10.2020 22:02:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

İYİ Parti Palandöken İlçe Başkanı Ahmethan Efe, çalışmaları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Efe Milletin vekilini millet ile buluşturup, esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinledi. İlçe Başkan Ahmethan Efe; Palandöken İlçesinde bulunan Forum AVM ve Palandöken ilçe esnaflarını  İyi parti Millet vekilimiz Naci Cinisli Bey ile birlikte ziyaret ettik.

Esnafımıza bir dokunduk bin ah işittik, ne yazık’ki  bu ziyaretlerimiz ile her geçen gün ilçe  esnafımızın kapandığını ve ayakta kalmak için mücadele veren esnafımızın durumunu üzülerek izliyoruz. Efe Sözlerini şöyle sürdürdü, işlerinin daha da, kötüye gittiğini görüyoruz. Erzurum Palandöken ilçe esnaflarının derdini dinleyen İYİ Parti Milletvekili Naci Cinisli; Ülkemiz hem salgın sebebi ile hem de ekonomik olarak zor günlerden geçiyoruz, ne yazık ki İktidar partisinin yanlış politikaları yüzünden, zor bir sürece sürüklendik ama biz millet olarak daha zorlarını atlattık, bunu da atlatacağız ve Bu güzide şehrimiz’ de Ülkemizde İYİ olacak diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732