İYİ PARTİ KAĞITHANE MECLİS ÜYESİ ERCAN EŞSİZOĞLU YENİ YIL İLÇEM VE ÜLKEM ADINA ADİL BİR YIL OLMASI DİLEĞİ İLE

Kağıthane Belediyesi Meclis üyesi Ercan Eşsizoğlu 2020 Yılının İlçem,Ülkem ve Milletim adına mutlu umutlu adil bir yıl olmasını diliyorum dedi.

Yayın: 31 Aralık 2019 - Salı - Güncelleme: 31.12.2019 16:18:30
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Eşsizoğlu İyİ Parti  Teşkilatı olarak Hedefimize ulaşabilmemizin tek yolu Ülkemize her zamankinden çok sahip çıkarak, halkımıza çok daha iyi hizmet vererek yolumuza devam etmektir” ifadesine yer verdi.

Mesajında, “Yeni yıl yeni bir başlangıç, yeni umutlar, daha çok huzur ve mutluluk, güvenli bir gelecek, huzurlu bir ortam, refah seviyesi yüksek bir toplum kurmakla mümkündür” ifadesini kullanan Eşsizoğlu, “Bu da, farklılıklarımızın farkına vararak hoşgörü çerçevesinde el birliği ile çalışmayı gerektirir” dedi.

Eşsizoğlu, “Muhalefet görevini üstlenen ‘’İYİ’’ Demokrat  bir Parti olarak  biz var olan bu sorumlulukları dün olduğu gibi, bugün ve gelecekte de üstlenmeye hazırız” ifadesine yer verdi.

ADALETLİ BİR SİSTEM ÜMİT EDİYORUZ

Ercan Eşsizoğlu mesajında şunları da kaydetti:

“2020 yılı içerisinde ülkemizde yaşanan haksızlığın, Adaletsizliğin, ekonomik sıkıntıların yaşanmayacağı yeni hayırlı ve bereketli bir yıl olmasını temenni ediyorum.

 Bir kez daha yeni umutlarla ‘Merhaba’ diyeceğimiz 2020 yılının ülkemize, milletimize ve ırkı, dini, mezhebi, dili, cinsiyeti, rengi her ne olursa olsun bütün insanlığa barış, huzur, mutluluk ve sağlık getirmesi en büyük beklentimizdir.

Yeni yılın bizlere geçmişin olumsuzluklarını unutturacağı, birlik ve beraberlik içinde, birbirimize kenetlenmiş, daha güçlü; sımsıkı, birbirimizi sevgiyle kucaklayacağımız bir yıl olması dileğiyle tüm halkımıza sağlık ve esenlikler diliyorum.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732