İyi Parti'de Liste Tartışmasının Ardından Whatsapp Krizi

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Temizer, İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz'ın kendisini partinin WhatsApp grubun listesinden çıkardığını söyledi.

Gündem Yayın: 26 Eylül 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 26.09.2020 19:20:17
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

İYİ Parti’nin 2. Olağan Kurultayı’da yaşanan 'liste krizinden sonra sular bir türlü durulmuyor.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Temizer, yeni divan ilan edilinceye kadar görevlerinin devam ettiğini belirterek, kendisini partinin WhatsApp grub listesinden çıkaran Uğur Poyraz'a büyük tepki gösterdi.

Twitter hesabından paylaşım yapan Temizer, şu ifadeleri kullandı: Yeni Divan ilan edilinceye kadar görevimiz devam etmektedir. Buna rağmen @iyiparti Genel Sekreteri şahsımı whatsapp haberleşme grub listesinden çıkarmıştır. Yani birleştirici olması gereken @UGUR__POYRAZ, bizi dışlayıcı tutumuyla bölmek isteyenlerin ekmeğine yağ sürüyor. Kınıyorum."

NE OLMUŞTU?

'İlk 75'te olsa dahi oy verilmeyecekler' listesinde ismi bulunan Yavuzer, kurultayda Genel Başkan Meral Akşener'in konuşması esnasında söz konusu listenin telefonlara gelmeye başladığını, önce ihtimal vermediklerini belirterek, "Salı günü ispatlandı ki bu Sayın Koray Aydın tarafından ortaya çıkarılmış bir liste.

Gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkma gibi bir huyu var. Hoş olmadı" demişti.  İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Temizer, partideki liste kriziyle alakalı, "Bu büyük bir hatadır.

Bu hata Sayın Koray Aydın'ın hatasıdır. Koray Bey, bu hatanın bedelini mutlaka ödemelidir, önünü açmalıdır hem partinin hem genel başkanın ve parti yönetiminde bulunmamalıdır" ifadelerini kullanmıştı.

KAYNAK: Gelecek Gündem

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732